Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Λιφτινγκ Λαιμού

Ο λαιμός αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά νιότης και ομορφιάς. Τα πρώτα σημάδια είναι ορατά στην χαλάρωση του δέρματος στο περίγραμμα του οβάλ και στο σχηματισμό έντονων πτυχών στο λαιμό, που οφείλονται στη χαλάρωση του μυώδους πλατύσματος (Είναι ένας λεπτός μυς που εκτείνεται από το κατώτερο τμήμα της κάτω γνάθου έως την περιοχή της κλείδας, δηλαδή της βάσης του λαιμού).

Μετά από ένα Neck Lift τα αποτελέσματα είναι ένας νεανικός λαιμός με σφιχτό και καλοσχηματισμένο περίγραμμα, έχοντας ξανασχηματίσει την τραχηλοπροσωπική γωνία. Ενδεχομένως να πρέπει να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση στην κάτω γνάθο, ώστε να αφαιρεθεί ταυτόχρονα η περίσσεια λίπους.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Για να προβούμε σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση είναι απαραίτητο να είστε σε καλή σωματική και ψυχική υγεία. Λαμβάνοντας αυτό ως βάση υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις για να προχωρήσουμε σε ένα λίφτινγκ λαιμού:

  • Ρυτίδες στο λαιμό και κοντά στο πιγούνι
  • Χαλαρωμένο δέρμα στο λαιμό
  • Κάθετες ρυτίδες, που ξεκινούν κάτω από το σαγόνι και σαν λειρί κατεβαίνουν χαμηλότερα
  • Συσσώρευση λίπους και δέρματος κεντρικά στην κάτω γνάθο

Εάν κάτι από τα ανωτέρω έχει ήδη εμφανιστεί στο λαιμό σας, είστε υποψήφιοι για λίφτ λαιμού, που ενδεχομένως να συνδυαστεί με Face Lift.

Ο χρόνος ανάρρωσης θα εξαρτηθεί από το εύρος του προβλήματος και κατά συνέπεια την έκταση της επέμβασης. Επίσης εάν συνδυαστεί με Face Lift ή βλεφαροπλαστική ή ακόμα και μετωπιαίο λίφτ. Πιθανόν προυπάρχουσες συστημικές παθήσεις από μέρους σας ή κάπνισμα μπορούν να αποτελέσουν παράγοντες διαφορετικού χρόνου ανάρρωσης.

Συνήθως γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο, ενώ άλλες φορές είναι απαραίτητη (ένα ή και δεύτερο βράδυ) η παραμονή σας, στην Κλινική ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετεγχειρητική σας πορεία.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΦΤ ΛΑΙΜΟΥ;

Οι επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής είναι απαιτητικές Επεμβάσεις όπου χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα αναλώσιμα χειρουργείου. Οταν σας προτείνουν φθηνές, εύκολες επεμβάσεις θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα υποψιασμένοι. Θα πρέπει να διασφαλίζετε την εξειδίκευση του Πλαστικού, την εμπειρία του και τις ικανότητες του. Η τιμή ενός Lifting εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες.

Εάν πραγματοποιηθεί μεμονωμένα ή συνδυαστικά με Face Lift ή βλεφαροπλαστική ή και Brow Lift αυτό συντελεί στο συνολικό κόστος. Η τιμή μιας επέμβασης Neck Lift, καθορίζεται από την μέθοδο που θα ακολουθήσει η Δρ. Τζαμαντάκη, η οποία είναι εξατομικευμένη στο δικό σας πρόβλημα και απαίτηση. Το τελικό κόστος θα καθοριστεί μόνο από την ίδια τη γιατρό, αφού πρώτα σας έχει εξετάσει και έχει αποφασίσει για τι ακριβώς έχετε ένδειξη , καθώς με ποιο είδος χειρουργικού πλάνου θα προχωρήσετε.

“Πριν προγραμματίσω μια χειρουργική επέμβαση, αρχικά εξετάζω το προσώπου του ασθενούς μου. Αποτελείται από πολλές λεπτές, αλλά και πολύ σημαντικές πτυχές της ομορφιάς που καθορίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός ατόμου, όπως η ποιότητα του δέρματος και των μαλλιών σας, το χρώμα των φρυδιών και η πυκνότητα τους, καθώς και η κατάσταση του λαιμού και το ντεκολτέ, δεν ξεχνώ φυσικά την γερασμένη όψη στα χέρια. Χρησιμοποιώ μια περιεκτική ανάλυση του προσώπου για να χαράξω ολιστικά, αρμονικά, το πλάνο της θεραπείας το οποίο θα ακολουθήσω, που  μπορεί να περιλαμβάνει, εκτός του Neck Lift, κατάλληλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος, ενέσιμα και θεραπεία με λέιζερ. Μόνο με αυτόν τον καθολικό τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε αποτελεσματικά και αξιόπιστα ακαταμάχητα αποτελέσματα ».

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

Ενώ η ανεξάρτητη έρευνα στο internet είναι χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποτέ δεν θα συνδέσετε πλήρως τη διαδικασία με τις προσωπικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια μιας ενημερωτικής επίσκεψης με την Δρ. Τζαμαντάκη, οι γνώσεις σας στην πλαστική χειρουργική ξεπερνούν τις γενικές πληροφορίες και γίνονται μια εξατομικευμένη προσέγγιση. Με την εξαιρετική αισθητική της, η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για την ασυμβίβαστη αξιολόγηση των καλύτερων επιλογών για εσάς. Καθώς η εμπειρία και η σοφία διασταυρώνονται με τη χειρουργική της πορεία, καθίσταται σαφές ότι δεν είναι όλοι οι ασθενείς κατάλληλοι υποψήφιοι για χειρουργική επέμβαση. Με την εξαιρετική αισθητική της, θα εκτιμήσει την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21