Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Λίφτινγκ Προσώπου

Αποκλειστικά για τους ασθενείς της Δρ. Τζαμαντάκη

Η Δρ. Τζαμαντάκη πρωτοπόρος  στις προηγμένες χειρουργικές μεθόδους εντυπωσιάζει με τις τεχνικές της στο Λίφτινγκ Προσώπου. Ο μοναδικός δρόμος για την επίτευξη ενός φυσικού και απολύτως ισορροπημένου αποτελέσματος είναι να πραγματοποιηθεί από ένα ιατρό καλλιτέχνη, μια εξατομικευμένη επέμβαση αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες

Με την εξειδίκευση που διαθέτει και την τεχνογνωσία της και την πείρα της μειώνει την περίσσια δέρματος και τον πεσμένο ιστό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή, διατηρώντας την ακεραιότητα της γραμμής των μαλλιών, αποφεύγοντας έτσι την αφύσικη εικόνα «έχει τραβηχτεί» ή το φαινόμενο της «μάσκας», όπως είναι ευρέως γνωστό.  Μειώνει τις ουλές, ώστε είναι σχεδόν αόρατες. Με την λεπτή, συντηρητική της τεχνική, η Δρ. Τζαμαντάκη όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση του ασθενούς, αλλά και έντεχνα αποκρύπτει το τρομακτικό αποτύπωμα μιας «κακής» πλαστικής χειρουργικής, δίνοντας παράλληλα ένα ακαταμάχητο φυσικό αποτέλεσμα. Για ασθενείς που αυτή είναι η δεύτερη φορά που κάνουν λίφτινγκ προσώπου αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται κύριος για να βελτιώσει και να αποκρύψει το ίχνος των παλαιών αφύσικων χειρουργικών επεμβάσεων του παρελθόντος.

ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Λίφτινγκ δεν είναι μια απλή επέμβαση που μπορεί να περιγραφή εύκολα στους άλλους. Ένας τελειομανής, όπως η  Δρ. Τζαμαντάκη θέλει να είναι σίγουρη ότι κάθε ασθενής θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Δρ. Τζαμαντάκη εξηγεί: “Αυτό που έχει αλλάξει στην Πλαστική Χειρουργική με την πάροδο των ετών δεν είναι η ανατομία, αλλά η κατανόησή μας στην γήρανση και την χαλάρωση”. Το Face Lift είναι πράγματι αποτέλεσμα των επιστημονικών προόδων που έχουν αυξήσει την ικανότητα της να αντιμετωπίζει για την χαλάρωση και την ατροφία που δημιουργείται στην ανατομία του προσώπου και να δουλεύει με αυτή την ανατομία προσφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνεται πειραγμένο.  Αυτό την καθιστά ικανή, ώστε να σμιλεύει ένα πρόσωπο που να γεννά ερωτηματικά για το αν πραγματικά έχετε πειράξει κάτι πάνω σας ή όχι. Η απόλυτη επιτυχία των περιστατικών της είναι αυτή που της έχει δώσει τη φήμη της «Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε», όπως λέει και η ίδια. «Αφήστε τους να μαντέψουν» 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ FACELIFT

H Δρ. Τζαμαντάκη ανέπτυξε την μέθοδο του Face Lift οδηγώντας την πλαστική χειρουργική του προσώπου σε προχωρημένα επίπεδα. Σταδιακά όπως ένας γλύπτης, αφαιρεί χρόνια στρες, έκθεση στον ήλιο και τη φθορά για να αναδείξει μια αναζωογονημένη και πιο φρέσκια έκδοση του εαυτού σας. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πάντοτε διακριτικό  και μη ανιχνεύσιμο. Κανείς δεν θα πρέπει να μπορεί να υποπτευθεί ότι αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται από τα χέρια ενός πλαστικού χειρουργικού μόνο να μαντέψει. Μόνο τότε ένα Face Lift είναι απόλυτα επιτυχημένο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ;

Ένα παγκόσμιας κλάσης, ασφαλές και προβλέψιμο Face Lift όχι μόνο ενισχύει την αυτοεκτίμηση, αλλά ανοίγει τις πόρτες σε οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που ίσως δεν ήταν διαθέσιμες διαφορετικά. Η μείωση των σημείων γήρανσης μέσω χειρουργικής επέμβασης λίφτινγκ προσώπου δίνει στους αποδέκτες ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη ζωή που έχει έναν πλούτο νέων και άκρως ανταγωνιστικών αντιπάλων H Δρ. Τζαμαντάκη είναι περήφανη για το γεγονός ότι οι εξαιρετικά απαιτητικοί ασθενείς της πέτυχαν προσωπική και επαγγελματική επιτυχία χωρίς να ανησυχούν για τα σημάδια της γήρανσης.

3D ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΌΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με το πέρασμα του χρόνου δημιουργείται στο πρόσωπο ατροφία με αποτέλεσμα την γνωστή σε όλους μας χαλάρωση. Ενισχύουμε λοιπών τον χαμένο όγκο και περίγραμμα με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης για να παρέχουν μια φυσική λύση στις ορατές αλλαγές της γήρανσης. Η Δρ. Τζαμαντάκη χρησιμοποιεί ένα μείγμα από εξαιρετικά βλαστοκύτταρα ή/και την καλύτερη ποιότητα των ενέσιμων, για την 3D αποκατάσταση απώλειας όγκου από το πρόσωπο.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η Δρ. Τζαμαντάκη μας εξηγεί ότι η αποκλειστική θεραπεία Face Lift χαρακτηρίζεται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Τα στάδια που χρειάζονται για την συγκεκριμένη θεραπεία  είναι προσαρμοσμένα για το δικό σας πρόσωπό, δεν υπάρχει “passe partout τεχνική”. Χρησιμοποιούνται πολλές μικρές μεμονωμένες διαδικασίες αντί για μεγάλες, εκτεταμένες. Φροντίζουμε έτσι ώστε οι ουλές από τη χειρουργική επέμβαση να είναι μικροσκοπικές και καλά κρυμμένες, ενώ οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται σε ένα Face Lift επιτρέπουν γρήγορη επούλωση. Φυσικά, τα αποτελέσματα του Face Lift είναι μοναδικά. Θα φρεσκάρει και θα ανοίξει το βλέμμα σας, θα ανυψώσει τα μάγουλα και θα προσφέρει καθαρό περίγραμμα στη γραμμή του σαγονιού και του λαιμού. Μετά από μια πρώτη συμβουλευτική επίσκεψη, το χειρουργικό σχέδιο της Δρ. Τζαμαντάκη πρέπει να συμβαδίζει για τους στόχους και τις επιθυμίες του ασθενούς, αλλά και από την πλευρά της γιατρού πρέπει να υπάρχει η σιγουριά ότι θα επιτύχει το σωστό αποτέλεσμα. Ενώ πολλοί πλαστικοί χειρουργοί καθορίζουν την υποψηφιότητα απλώς από την προθυμία του ασθενούς να πληρώσει, η Δρ. Τζαμαντάκη έχει μια ιδιαίτερη χειρουργική φιλοσοφία. Καθώς η εμπειρία και η σοφία διασταυρώθηκαν με τη χειρουργική της πορεία, κατέστη σαφές ότι δεν είναι όλοι οι ασθενείς κατάλληλοι υποψήφιοι για χειρουργική επέμβαση. Φτάνοντας σε αυτό το συμπέρασμα κατάλαβε ότι έπρεπε να έχει την ικανότητα να αρνηθεί στους ασθενείς. Αν η Δρ. Τζαμαντάκη λοιπόν δεχθεί να σας κάνει το Face Lift, μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα αποτελέσματα ενός φυσικού Face Lift.

 

«Η καλλιτεχνική δημιουργία ενός όμορφου και φυσικού προσώπου μου χαρίζει την μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση».

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

 

 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ FACE LIFT    

  Μόλις ολοκληρωθεί η συμβουλευτική επίσκεψη σας και η Δρ. Τζαμαντάκη αξιολογήσει το πρόσωπο σας, ακούγοντας πάντα και τον δικό σας στόχο, θα ξεκινήσει σχολαστικά την διαδικασία προγραμματισμού του χειρουργικού σας πλάνου, το οποίο θα της επιτρέψει να δημιουργήσει μια φρέσκια  και υγιέστερη εικόνα για τον κάθε ασθενή της ξεχωριστά. Η διαδικασία ξεκινάει με την Δρ. Τζαμαντάκη να μελετάει διεξοδικά τις γωνίες του προσώπου σας, καθώς και τις αναλογίες τους. Στη συνέχεια, θα επανεξετάσει τους στόχους που συζητήθηκαν κατά την αρχική σας επίσκεψη και θα ετοιμάσει ένα λεπτομερές και προσαρμοσμένο με βάση τις δικές σας μοναδικές ανάγκες σχέδιο, σύμφωνα με τους στόχους και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η Δρ. Τζαμαντάκη έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός χειρουργικού σχεδίου που όχι μόνο εξασφαλίζει την ασφάλεια σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά και επιτυγχάνει ένα εξαίσιο αποτέλεσμα που είναι σε απόλυτη συνοχή με την αισθητική σας επιθυμία και ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα Face Lift.

ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ      

      Μόνο όταν αυτή η ενδελεχείς διαδικασία ολοκληρωθεί, τότε η Δρ. Τζαμαντάκη θα χρησιμοποιήσει το δημιουργικό της πλάνο, μαζί με τα μάτια και τα χέρια της, για να σμιλεύσει ένα φρέσκο, όμορφο και πάνω από όλα φυσικό πρόσωπο. Ποτέ δεν αποκλίνει από το χειρουργικό πλάνο που έχει αναπτύξει μόνο για εσάς, η Δρ. Τζαμαντάκη δεν θα σταματήσει μέχρι να επιτευχθεί η το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στο τέλος του χειρουργείο θα έχετε λάβει το καλύτερο Face Lift. Η Δρ. Τζαμαντάκη είναι σε θέση να επιτύχει απίστευτα αποτελέσματα όχι μόνο λόγω των τεχνικών της  ικανοτήτων, αλλά και λόγω του εκ φύσεως ταλέντου της ως καλλιτέχνη, θα ενισχύσει με προσοχή τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα αντιμετωπίσει τις αισθητικές ατέλειες που σας ενοχλούν περισσότερο, σμιλεύοντας την απόλυτη ομορφιά, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και θα δημιουργήστε μια ισορροπία στο πρόσωπο σας.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FACELIFT

  “Πριν προγραμματίσω μια χειρουργική επέμβαση, αρχικά εξετάζω το προσώπου του ασθενούς μου. Αποτελείται από πολλές λεπτές, αλλά και πολύ σημαντικές πτυχές της ομορφιάς και της φυσικής φρέσκιας εμφάνισης, όπως η ποιότητα του δέρματος και των μαλλιών, το χρώμα των φρυδιών και η πυκνότητα, καθώς και η κατάσταση του λαιμού και το ντεκολτέ, καθώς δεν αποκλείω φυσικά δεν αποκλείω τη διαδικασία γήρανσης στα χέρια. Χρησιμοποιώ μια περιεκτική ανάλυση του προσώπου για να χαράξω αποτελεσματικά, ολιστικά, αρμονικά, το πλάνο της θεραπείας το οποίο θα ακολουθήσω, που  μπορεί να περιλαμβάνουν κατάλληλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος,  ενέσιμα και θεραπεία με λέιζερ. Μόνο με αυτόν τον καθολικό τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε αποτελεσματικά και αξιόπιστα ακαταμάχητα αποτελέσματα ».

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

 

Ενώ η ανεξάρτητη έρευνα είναι χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποτέ δεν θα συνδέσει πλήρως τη διαδικασία με τις προσωπικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης ενημερωτικής επίσκεψης με την Δρ. Τζαμαντάκη, γνώσεις σας στην πλαστική χειρουργική ξεπερνά τις γενικές πληροφορίες και γίνεται μια εξατομικευμένη εμπειρία. Με την εξαιρετική αισθητική της, η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για την ασυμβίβαστη αξιολόγηση των καλύτερων επιλογών για εσάς.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21