Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Αντικατασταση Ενθεματων

Πάνω από το 50% των γυναικών με ενθέματα στήθους, θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσουν, νωρίτερα από τον ενδεδειγμένο χρόνο (πάνω από την 20ετία και εφόσον συντρέχουν οι ανατομικές αλλαγές στο θώρακα, λόγω ηλικίας). Κάποιες ζητούν αλλαγές ενθεμάτων απλά γιατί δεν είναι ικανοποιημένες με το σχήμα και το μέγεθος της πρώτης επέμβασης. Συνηθέστερος όμως λόγος, είναι ότι τα ενθέματα είχαν εξαρχής τοποθετηθεί λάθος ή δεν έχουν τον επιθυμητό όγκο, που να ταιριάζει στο σωματότυπό σας ή ακόμη το σχήμα και η αίσθηση δεν είναι τα απαιτούμενα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό εξαρχής να επιλέξουμε σωστή ποιότητα, μέγεθος, σχήμα, τρόπο τοποθέτησης, που να ανταποκρίνεται άριστα στις επιθυμίες των ασθενών μας. Εάν παραβούμε τη φυσιολογία και την ανατομία, σίγουρα ξεκινούν τα προβλήματα. Η Δρ. Τζαμαντάκη σαν γυναίκα Πλαστικός, προτρέπει πάντα στο φυσικό μέγεθος και σχήμα, που θα ταιριάξει απόλυτα στο σώμα σας, δίνοντάς σας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?

Στη παγκόσμια αγορά, υπάρχουν διαφορετικές εταιρείες σιλικονούχων ενθεμάτων. Για κάποιες (ελάχιστες), είναι διασφαλισμένη η άριστη ποιότητά τους αποδεδειγμένα λόγω την πολυετούς κλινικής πείρας μας και των εκατομμυρίων γυναικών που έχουν υποβληθεί σε αυξητική μαστών με αυτά.

Mentor Breast Implant και Natrelle by Allegran. Είναι και οι δύο εταιρείες, που δίνουν γραπτή εγγύηση για την ποιότητα των ενθεμάτων. Σε περίπτωση ρήξης του ενθέματος, που δεν οφείλεται σε εξωτερικά αίτια (πχ. οξύ τραύμα του θώρακα ή πυροβολισμός), η εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος του χειρουργείου για την αντικατάστασή του. Γενικά, υπάρχουν εκατοντάδες μεγέθη, φόρμες, υφές με διαφορετικά προφίλ. Φανταστείτε ότι στην ίδια βάση, υπάρχουν ακόμη και 150 ccδιαφορετικοί όγκοι, με το ίδιο σχήμα! Ένα όμως από αυτά, σας ταιριάζει τέλεια!!!

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ?

   Τεράστιες, αφού τα ενθέματα παλαιού τύπου, πριν το 2008, έπρεπε να αφαιρεθούν μετά από μία δεκαετία καθώς κάθε χρόνος που περνούσε, μετά τα 10 χρόνια, είχαν προσθετική αύξηση 2-3% πιθανότητας να σπάσει το κέλυφος, με συνέπεια την αλλοίωση στο σχήμα και τον όγκο του στήθους.

Τα παλαιού τύπου ενθέματα, περιείχαν γέλη συνεκτικής σιλικόνης έτσι φτιαγμένης, που ακόμα και στην πιθανότητα ρήξης του περιβλήματος, η σιλικόνη δε μπορούσε να χυθεί και να αδειάσει το στήθος.

Τα τελευταίας τεχνολογίας ενθέματα έχουν εξελιχθεί, έτσι ώστε ακόμη και στο σενάριο της ρήξης του περιβλήματος, η γέλη δεν αλλάζει καθόλου το σχήμα “Memory Gel”, ακόμη και σε μεγάλες πιέσεις “One Breast Feeling”. Ταυτόχρονα και το περίβλημα έχει εξελιχθεί τεχνολογικά ώστε ελαχιστοποιείται η πιθανότητα ρήξης μέσα στα επόμενα 20 χρόνια For All Life”. (WHO: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, καθορίζει το διάστημα εγγύησης ενός ξένου σώματος, την 20ετία). Η γραπτή εγγύηση των καλών ενθεμάτων στις μέρες μας, διασφαλίζει το άγχος σας για την ποιότητά τους. Η τεχνολογική εξέλιξη είναι πλέον σε τέτοιο βαθμό, που κατά τη ψηλάφηση (onebreastfeeling), σε νιώθετε σε κανένα επίπεδο, το ξένο σώμα. Είναι φτιαγμένα έτσι που μιμούνται απόλυτα τις κινήσεις και την υφή του φυσιολογικού στήθους.

Η Δρ. Τζαμαντάκη και ο μαστολόγος-χειρουργός Δρ. Κρασονικολάκης, έχοντας πρωτοπορίσει σε αυτόν τον τομέα, με πολλές τεχνικές επιδιόρθωσης προβλημάτων που έχουν προκύψει από λάθη στην τοποθέτηση ενθεμάτων, μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και βρίσκοντας λύση σε κάθε πιθανό πρόβλημα, είναι εγγυημένο πως θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που δικαιούστε.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σε αρκετές περιπτώσεις, δε χρειάζεται καν να πάρετε την απόφαση για να αντικαταστήσετε τα ενθέματά σας καθώς είναι η μοναδική λύση για να έχετε συμμετρικά και όμορφα στήθη, όπως επιθυμούσατε εξαρχής.

Τα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με ενθέματα στήθους είναι:

  • Εμφάνιση του φαινομένου διπλής φούσκας (double bubble)
  • Ανισομαστία
  • Λάθος τοποθετημένα ενθέματα, απομακρυσμένα
  • Ανάπτυξη ρικνωτικής κάψας
  • Εμφάνιση αναδιπλώσεων, ραβδώσεων και rippling
  • Συμμαστία (ενθέματα που ενώνονται στη μέση, με αποτέλεσμα να φαίνονται ενωμένα τα στήθη)

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ

Τις πρώτες δύο μέρες μετά την επέμβαση, η ασθενής θα πρέπει να παραμείνει στο χώρο της. Θα χρειαστεί να φορέσει έναν άνετο χειρουργικό στηθόδεσμο με ευπροσάρμοστες τιραντες. Θα λάβετε φαρμακευτική αγωγή με παυσίπονα και αντιβίωση για μερικές μέρες. Η μετεγχειρητικη περίοδος είναι ουσιαστικά χωρίς πόνο αλλά θα πρέπει να αποφευχθει η άσκηση και οποιουδήποτε άλλου είδους έντονη κίνητικότητα για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Αν η εργασία σας σχετίζεται με αρκετή κίνηση του πάνω μέρους του σώματός σας, θα πρέπει να πάρετε άδεια για την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβασή σας.
Θα πρέπει να θυμαστε πως ό,τι πληρώνεις, παίρνεις…και επειδή αφορά το σώμα σας, θα πρέπει να επιλέγετε ό,τι καλύτερο υπάρχει! Αν κάνατε λάθος επιλογή την πρώτη φορά, μην το επαναλάβετε για κανέναν λόγο. Σας αξίζει να έχετε την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση που επιθυμείτε.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

  Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα, όπως το σωστό μέγεθος, σχήμα, υφή. Αφού διενεργήσει κλινική εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν στην επέμβαση και γνωρίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα, πρέπει να είναι άριστο.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21