Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Ολική επαναφορα μετα απο τοκετο MOMMY MAKEOVER

Ο όρος “Mommy Makeover” αναφέρεται στον συνδυασμό αισθητικών επεμβάσεων, ο οποίος επαναφέρει την εμφάνιση σας, στα επίπεδα πριν την εγκυμοσύνη. Αυτές οι επεμβάσεις συνήθως επικεντρώνονται στην κοιλιακή χώρα και στην περιοχή του στήθους. Την περίοδο της εγκυμοσύνης, είναι απόλυτα φυσιολογικό, οι μύες της κοιλιακής χώρας και το στήθος να χαλαρώσουν και το δέρμα να χάσει την ελαστικότητά του. Επιπλέον, συγκεντρώνεται ποσότητα περιττού λίπους στους μηρούς και την κοιλιακή χώρα. Επίσης, δημιουργούνται ραγάδες στην κοιλιά, στο στήθος και ενίοτε, στους βραχίονες και στους μηρούς.

Η Δρ. Τζαμαντάκη έχει μεγάλη πείρα στο Mommy Makeover, με γυναίκες που ήταν δυσαρεστημένες με την εμφάνιση τους μετά τον/τους τοκετό/ούς. Σαν γυναίκα πλαστικός χειρουργός, προτιμάται ιδιαίτερα από άλλες γυναίκες, καθώς σαφώς μπορεί να κατανοήσει καλύτερα από έναν άνδρα πλαστικό, τις διαφορές που υπόκειται το γυναικείο σώμα μετά από μία εγκυμοσύνη. Οι επεμβάσεις «Mommy Makeover», είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε γυναίκες, οι οποίες πρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή, να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση αισθητικά, όπως celebrities, μοντέλα και προσωπικότητες των media καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς τους και της καριέρας τους κρίνονται από την εξωτερική τους εμφάνιση και άρα από αυτό που το “Mommy Makeover” έχει να τους προσφέρει.

ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ?

Η ατροφία και η χαλάρωση των μαστών, η απώλεια μυϊκού τόνου στην κοιλιακή χώρα, η περίσσια λίπους στην κοιλιά, οι ραγάδες στο στήθος και στην κοιλιά, συνήθως περιλαμβάνουν συνδυασμό πολλαπλών αισθητικών επεμβάσεων.

 • Κοιλιοπλαστική ή Abdominoplasty
 • Ανόρθωση μαστών (με ή χωρίς αυξητική στήθους)
 • Μείωση στήθους
 • Λιπογλυπτική
 • Βραχιονοπλαστική
 • Ανόρθωση γλουτών- μηρών
 • Εξάλειψη ραγάδων και ουλών

Οι παραπάνω επεμβάσεις μπορούν να γίνουν ξεχωριστά ή συνδυαστικά, αναλόγως με τη φυσική κατάσταση και τις δυνατότητες της κάθε ασθενούς.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ

Τα σημάδια που αφήνουν οι χειρουργικές επεμβάσεις, είναι μία συνήθης ανησυχία. Όμως, οι ασθενείς της Δρ. Τζαμαντάκη μπορούν να σας διαβεβαιώσουν, πως όλες οι τομές ράβονται από την ίδια προσωπικά, χρησιμοποιώντας τεχνικές που έχει τελειοποιήσει μέσα στα πολλά χρόνια πείρας. Η εμπειρία της είναι τέτοια, ώστε να είστε απόλυτα σίγουρες πως η τομή θα θεραπευτεί και θα είναι ουσιαστικά αόρατη. Στόχος της γιατρού είναι να σας παρέχει όχι κάτι λιγότερο από το τέλειο.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ

Καθώς η γιατρός μπορεί να συνδυάσει δύο ή/και περισσότερες επεμβάσεις ταυτόχρονα, ο τελικός χρόνος ανάρρωσης μειώνεται στο ελάχιστο. Οι περισσότερες γυναίκες που επιλέγουν το «Mommy Makeover», έχουν παιδιά και είναι πολυάσχολες. Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό γι’ αυτές, να έχουν τη δυνατότητα να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες κατά τη διάρκεια της ανάρρωση τους, μία και μοναδική φορά. Όσον αφορά γυναίκες με απαιτητικές καριέρες, ο προγραμματισμός της περιόδου ανάρρωσης είναι πολύ σημαντικός. Οι δεξιότητες και η καλαισθησία της Δρ. Τζαμαντάκη, της επιτρέπουν να βοηθήσει μία πολυπράγμων γυναίκα, ώστε να κανονίσει το πρόγραμμα της κατά την περίοδο της ανάρρωσης της και να μπορέσει να απολαύσει το ανανεωμένο της σώμα.

ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Όπως πάντα, η γιατρός ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ασφάλεια και άνεση της ασθενούς. Η πρόταση της σχετικά με τον συνδυασμό των επεμβάσεων, θα εξαρτηθεί από τη φυσική σας κατάσταση, καθώς και τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Η κάθε ασθενής είναι μοναδική και χρειάζεται ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα μέτρα της. Η Δρ. Τζαμαντάκη είναι πάντα διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις επεμβάσεις που επιθυμείτε να κάνετε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά από το «Mommy Makeover» με τη Δρ. Τζαμαντάκη, αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι πως το σώμα σας όχι μόνο θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη, αλλά και σε ακόμα καλύτερη! Οποιαδήποτε ανομοιογένεια σε μαστούς, μηρούς και κοιλιακή χώρα, θα διορθωθεί  με μοναδικό σκοπό να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να βλέπετε τον εαυτό σας αδυνατισμένο, ανανεωμένο και νεότερο.

Οι πιο συχνές επεμβάσεις που γίνονται στο Mommy Makeover”, με τη Δρ. Τζαμαντάκη ως χειρουργό σας, είναι οι ακόλουθες:

 • Κοιλιοπλαστική
 • Μειωτική Μαστών με Ανόρθωση Μαστών
 • Αυξητική Μαστών, με ή χωρίς Breast Lift
 • 4D Λιπογλυπτική με Vaser Liposculpture, ώστε να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Το «Mommy Makeover» είναι μία εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει τις εγκυμοσύνες τους και δεν είναι ικανοποιημένες με την εμφάνιση των κρεμασμένων μαστών, των χαλαρωμένων κοιλιακών μυών ή με την αύξηση λίπους στους μηρούς και την κοιλιά τους. Για πολλές γυναίκες, ο σωστός συνδυασμός των επεμβάσεων που έχουν προαναφερθεί, αρκεί για να «ανεβάσει» τη ψυχολογία τους και να τους δώσει πίσω τη χαμένη αυτοπεποίθησή τους. Η απόφαση θα πρέπει να παρθεί μετά από επίσκεψη με τη Δρ. Τζαμαντάκη, όπου θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επέμβαση και μετεγχειρητικές οδηγίες.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

  Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν στην επέμβαση.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας με την Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Με την πείρα και την εξαιρετική αίσθηση αρμονίας που χαρακτηρίζει τη γιατρό, να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα είναι το απολύτως αναμενόμενο, γιατί θα έχετε προβεί στην κατάλληλη επέμβαση για εσάς. Οι ενδείξεις στην Αισθητική Χειρουργική είναι ιδιαίτερα σημαντικές και οι ισορροπίες στο αναμενόμενο αισθητικό αποτέλεσμα, επίσης.

«Αφήστε τους άλλους να μαντέψουν»

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21