Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Αυξητική Στήθους

Είναι η «βασίλισσα» των αισθητικών επεμβάσεων!!! Ικανοποιεί υπέρμετρα τη γυναικεία φύση και αυξάνει τη θηλυκότητα, εκπληρώνοντας το όνειρο μίας ζωής. Όντας η πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση, η αυξητική στήθους είναι ο γνώμονας για να ξεχωρίσει ένας πραγματικά εξαιρετικός πλαστικός χειρουργός, βάσει του αστρονομικού ποσοστού επεμβάσεων αυξητικής μαστών. Μόνο ένας στους 1,000 πλαστικούς χειρουργούς, ξεχωρίζει ως αυθεντία στο είδος με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η Δρ. Τζαμαντάκη, είναι ευρέως γνωστή για το εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρει. Ως γυναίκα πλαστικός χειρουργός, μπορεί να κατανοήσει απόλυτα τις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ασθενών της. Η Δρ. Τζαμαντάκη και ο χειρουργός μαστού Δρ. Κρασονικολάκης, δουλεύουν πάντα σαν ομάδα. Ως εξειδικευμένοι χειρουργοί, οι γιατροί μας έχουν τις ιδιαίτερες ικανότητες που απαιτούνται για ένα πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για την ικανότητά της να αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά αποκατάστασης ενθεμάτων, λύνοντας οριστικά, πολυετή προβλήματα. Η διαδικασία διόρθωσης μίας αποτυχημένης αυξητικής μαστού, είναι πολύ πιο δύσκολη και πιο περίπλοκη, απ’ ότι το πρώτο χειρουργείο. Η διόρθωση της αποκατάστασης των μαστών από προηγούμενα χειρουργεία, είναι μια διαδικασία- πρόκληση για τον χειρουργό, ο οποίος θα μπορέσει με αυτόν τον τρόπο, να κάνει την ασθενή του να νιώσει ολοκληρωμένη και όμορφη, όπως πριν.

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΥ

Η γιατρός είναι επιλεκτική στα περιστατικά που αναλαμβάνει να χειρουργήσει. Πιστεύει πως για να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρχει πλήρης σύγκληση απόψεων γιατρού και ασθενούς, ώστε ο στόχος τους να είναι κοινός. Αν η Δρ. Τζαμαντάκη θεωρήσει πως δε συμφωνεί με το αισθητικό αποτέλεσμα που η ασθενής επιθυμεί, τότε προτείνει άλλες εναλλακτικές, εξηγώντας τους ανατομικούς και πρακτικούς λόγους.

Είναι σαφές πως πολλές φορές, οι απαιτήσεις των ασθενών είναι παράλογες, χωρίς να καταλαβαίνουν οι ενδιαφερόμενες, τους μετέπειτα κινδύνους. Με τη γιατρό, είναι όλα ξεκάθαρα κατά την κλινική σας εξέταση.

Οι μετρήσεις του θώρακα, σας δίνουν τις κατευθυντήριες, όσον αφορά το μέγεθος, ενώ το σχήμα του αδένα καθορίζει το σωστό σχήμα του ενθέματος. Όταν παραβιάζονται οι ανατομικοί κανόνες, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αφύσικο και προκαλεί μετεγχειρητικά προβλήματα. Η απαιτούμενη προσοχή της γιατρού στη λεπτομέρεια, είναι και ο λόγος που η αυξητική μαστού είναι η πλέον δημοφιλής χειρουργική επέμβαση στο ιατρείο μας.

«Αφήστε τους να μαντέψουν» είναι το μότο της γιατρού σε όλες τις αισθητικές της επεμβάσεις. Η απόλυτη επιτυχία έγκειται ακριβώς σε αυτήν την κατάσταση. Το αποτέλεσμα να είναι τόσο φυσικό, ώστε να γίνεται κτήμα αυτού που το φέρει, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται. Την αυξητική μαστού δε, την ονομάζει «ξανασχηματισμό – ανάπλαση στήθους»,δίνοντας  βαρύτητα στο σχήμα και την υφή και όχι οπωσδήποτε στον όγκο.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Όσον αφορά την επέμβαση της αυξητικής στήθους, η καταλληλότητα μίας ασθενούς, κρίνεται με ευκολία. Πέραν της καλής υγείας που πρέπει να έχει η ενδιαφερόμενη για να μπορέσει να χειρουργηθεί, θα πρέπει παράλληλα να νιώθει πως το στήθος της κατά κάποιον τρόπο πάσχει. Οι υποψήφιες ασθενείς συνήθως επιλέγουν την αυξητική στήθους, όταν υπάρχουν:

 • Μαστοί, μικρότεροι από τους επιθυμητούς
 • Χαλάρωση και μείωση του μεγέθους των μαστών μετά από εγκυμοσύνη
 • Ανισομαστία
 • Ατροφία έως πλήρης αμαστία
 • Σωληνωτοί μαστοί

Αν η Δρ. Τζαμαντάκη δεχθεί να προχωρήσει στην αυξητική στήθους σας, θα είναι επειδή θα θέλει να σας χαρίσει ένα «δώρο για μία ζωή», με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Μετά την επέμβαση με τη Δρ. Τζαμαντάκη, το μόνο που μπορείτε να περιμένετε, είναι να έχετε πιο καλαίσθητο, καλοσχηματισμένο, φυσικό στήθος. Το στήθος σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε απόλυτα φυσικό, σα να το είχατε από πάντα (One Breast Feeling).

Τρισδιάστατη (3D) Απεικονιστική Συμβουλευτική Εξέταση

Είμαστε περήφανοι που είμαστε η μοναδική κλινική στην Ελλάδα που παρέχει στους ασθενείς της, την τρισδιάστατη απεικονιστική κλινική εξέταση στην πλαστική χειρουργική Vectra 3Virtual Consultation”.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης με το 3Vectra TX, το σώμα ή το πρόσωπό σας φωτογραφίζεται τρισδιάστατα με το σύστημα υψηλής ανάλυσης που παρέχει προσομοίωση, ώστε να μπορείτε ακριβώς να καταλάβετε πως είστε μετά την επέμβαση. Το στήθος μπορείτε να το δείτε και να το προσαρμόσετε, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Μπορείτε όπως και πολύ ευκολότερα, να αντιληφθείτε πως ενδεχομένως αυτό που είχατε αρχικά στο μυαλό σας, δε ταιριάζει στο σώμα σας.

Η Δρ. Τζαμαντάκη, θα σας αναλύσει τις ρεαλιστικές επιλογές της επέμβασης σας αλλά ταυτόχρονα θα καταλάβει καλύτερα τις προσδοκίες σας. Η εξέταση και συμβουλή μέσω των 3D Vectra TX, έχει νόημα ακριβώς ώστε να σας δοθεί η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ας δούμε αναλυτικότερα τους λόγους που οι γυναίκες επιλέγουν την αυξητική μαστών:

 • Μέγεθος

Ο συνηθέστερος λόγος που οι γυναίκες προχωρούν στη συγκεκριμένη επέμβαση, παγκοσμίως. Η επέμβαση ουσιαστικά αναδεικνύει το μέγεθος του στήθους σας, ώστε να τους δώσει την επιθυμητή εμφάνιση και σας χαρίζει το στήθος που πάντα ονειρευόσασταν.

 • Σχήμα

Το πλήθος των γυναικών, δεν επιθυμεί μόνο μεγαλύτερο στήθος, αλλά τις ενδιαφέρει να είναι πιο «γεμάτο», στρόγγυλο και καλοσχηματισμένο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η γιατρός πλάθει λεπτομερώς τους μαστούς, ώστε να έχουν την επιθυμητή εμφάνιση, με ή χωρίς αύξηση στο μέγεθός του cup.

 • Ασυμμετρία

Η ανισομαστία είναι σύνηθες παράπονο των γυναικών, όλων των ηλικιών. Αν το στήθος σας είναι ασύμμετρο ή κακοσχηματισμένο, η αυξητική στήθους με την Δρ. Τζαμαντάκη, θα σας δώσει δύο καλοσχηματισμένους μαστούς, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

 • Καρκίνος του Μαστού

Μετά από μαστεκτομή (όπου ένας ή και οι δύο μαστοί εχουν αφαιρεθεί), είναι πολύ φυσιολογικό μία γυναίκα να επιθυμεί αυξητική μαστού κατά τη διάρκεια αποκατάστασής του. Η Δρ. Τζαμαντάκη και ο Δρ. Κρασονικολάκης ταυτοχρόνως σε ένα χειρουργείο, θα αποκαταστήσουν τους μαστούς και θα δώσουν στο στήθος σας ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας.

 • Απώλεια Βάρους

Αν και η απώλεια περιττού βάρους είναι μία ευχάριστη αλλαγή στο σώμα μίας γυναίκας, η αλλαγή στο στήθος μας μπορεί να μην είναι το ίδιο καλή. Η απώλεια βάρους έχει συχνά ως αποτέλεσμα, ένα πεσμένο και κακοσχηματισμένο στήθος. Σε αυτήν την περίπτωση, η Δρ. Τζαμαντάκη με επιδεξιότητα θα σας χαρίσει πιο νεανικό και ανασηκωμένο στήθος, ώστε να ταιριάζει στη νέα σας εμφάνιση

 • Εγκυμοσύνη

Οι διαφορές που υπόκειται το γυναικείο σώμα μετά από μία εγκυμοσύνη επηρεάζει, μεταξύ άλλων,το στήθος μας με αποτέλεσμα να χάσει τον όγκο του και να κρεμάσει. Πολλές φορές, ως μέρος του Mommy Makeover, η αυξητική στήθους από την Δρ. Τζαμαντάκη, θα επαναφέρει το στήθος σας στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη (και σε ακόμα καλύτερη), πάντα με ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

   Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία λεπτομερή κλινική εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν στην επέμβαση.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής εξέτασης με τη Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Με την πείρα και την εξαιρετική αίσθηση αρμονίας που χαρακτηρίζει τη γιατρό, να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα είναι το απολύτως αναμενόμενο, γιατί θα έχετε προβεί στην κατάλληλη επέμβαση για εσάς. Οι ενδείξεις στην Αισθητική Χειρουργική είναι ιδιαίτερα σημαντικές και οι ισορροπίες στο αναμενόμενο αισθητικό αποτέλεσμα, επίσης.

«Αφήστε τους να μαντέψουν»

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21