Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Βλεφαροπλαστική

Τα μάτια είναι ο καθρέπτης του προσώπου. Εκφράσεις όπως η έκπληξη, η θλίψη, ο σκεπτικισμός, η ίντριγκα, η ευφορία μεταδίδονται μόνο μέσα από τα μάτια. Μεγαλώνοντας, γίνονται όλο και πιο ανέκφραστα υποδεικνύοντας κούραση και θλιμμένη όψη. Για να επανέλθει η φρεσκάδα και η ζωηρότητα στο βλέμμα σας θα πρέπει να σκεφτείτε ότι η βλεφαροπλαστική είναι η μοναδική πραγματική λύση.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η βλεφαροπλαστική θεωρείται μία από τις πιο αναζωογονητικές διαδικασίες, αλλά εξακολουθεί να είναι η χειρουργική επέμβαση που απαιτεί προσεκτική εξέταση και λεπτομερη ανάλυση, καθώς τα βλέφαρα είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του ανθρώπινου σώματος. Η Δρ. Τζαμαντάκη εξετάζει ενδελεχώς ποιοι υποψήφιοι έχουν πραγματική ανάγκη αυτού του χειρουργείου, ώστε να σας προσφέρει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Με την πολυετή εμπειρία της, η γιατρός  θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή όσον αφορά τις διαφορετικές τεχνικές. Στην Κλινική μας «Plasis», χρησιμοποιούμε αντί το κλασσικό «νυστέρι» την προηγμένη τεχνολογία Plasma Blade, για την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής. Η χρήση του έχει ένα τεράστιο avantage στην μετεγχειρητική σας πορεία. Μελανιές, πρήξιμο – δυσφορία και χρόνος επούλωσης ελαχιστοποιούνται πλήρως. Το τραύμα και ο ερεθισμός που προκαλεί το Plasma Blade, είναι τέτοιο που ουσιαστικά φεύγετε από την Κλινική με ανοιχτά μάτια και Ελάχιστο μετεγχειρητικό οίδημα και μελανιές.

Παρακάτω δείτε τις ακόλουθες ενδείξεις:

  • Υπερβολικό δέρμα στα άνω βλέφαρα που εμποδίζει την όραση
  • Βαριά άνω βλέφαρα·
  • Πτώση των κάτω βλεφάρων, εκθέτοντας περισσότερο το μάτι από ό, τι είναι απαραίτητο
  • Υπερβολική χαλάρωση του δέρματος στα κάτω βλέφαρα
  • Σακούλες κάτω από τα μάτια  – βλεφαροκήλες
  •  Πτώση των έξω κανθών (είναι η έξω γωνία του ματιού)

Ενδεχομένως η βλεφαροπλαστική σας να πρέπει να συνδυαστεί με μετωπιαίο λιφτ ή και Face Lift. Κατά την επίσκεψη σας με τη γιατρό να είστε απόλυτα σίγουροι, ότι θα σας προτείνει την καλύτερη δυνατή επέμβαση για εσάς και  ότι οι επιθυμίες και οι στόχοι σας θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η μετεγχειρητική παρακολούθηση  είναι ιδιαίτερα σημαντική στις επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής. Η Ιατρός μας δίνει την σημαντικότητα που απαιτείται. Θα το βιώσετε την περίοδο που θα ακολουθήσει.

«Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και μόνο»

«Πριν προγραμματίσω μια χειρουργική επέμβαση, αρχικά εξετάζω το προσώπου του/της ασθενούς μου. Αποτελείται από πολλές λεπτές, αλλά και πολύ σημαντικές πτυχές της ομορφιάς και της φυσικής φρέσκιας εμφάνισης, όπως η ποιότητα του δέρματος και των μαλλιών, το χρώμα των φρυδιών και πυκνότητα τους, καθώς και η κατάσταση του λαιμού και του ντεκολτέ. Δεν παραμελείτε φυσικά η διαδικασία γήρανσης στα χέρια. Χρησιμοποιώ μια περιεκτική ανάλυση του προσώπου για να χαράξω αποτελεσματικά, ολιστικά, αρμονικά, τρισδιάστατα 3D, το πλάνο της θεραπείας το οποίο θα ακολουθήσω. Μπορεί να περιλαμβάνει κατάλληλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας/ ενέσιμα, θεραπεία με λέιζερ για ανάπλαση και φωτογήρανση. Μόνο με αυτόν τον καθολικό τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε αποτελεσματικά και αξιόπιστα ακαταμάχητα φυσικά αποτελέσματα».

   Από τη Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21