Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Βοτουλινική Τοξίνη

Εξαλείψτε τις ρυτίδες με την ενέσιμη θεραπεία Βοτουλινική Τοξίνη

  Η Βοτουλινική Τοξίνη έχει γίνει η νούμερο ένα αισθητική θεραπεία παγκοσμίως. Η βοτουλινική τοξίνη τύπου Α, χρησιμοποιείται σε πολλές θεραπείες όπως είναι ο βλεφαρόσπασμος, οι ημικρανίες, ο ακούσιος επαναλαμβανόμενος τριγμός των δοντιών (βρουξισμός), υπεριδρωσία και άλλες. Ευρέως όμως φημισμένη είναι η τοξίνη, ως την απόλυτη θεραπεία αντιμετώπισης των ρυτίδων.

Πως Δρα?

Τοξίνη στην φαρμακολογία ονομάζεται η ουσία που μπλοκάρει τη νεύρο-μυϊκή σύναψη. Δεν είναι τοξικό, όπως κάποιοι παραφράζουν!!! Μπλοκάρει την κίνηση των μιμητικών μυών επιλεκτικά, με αποτέλεσμα την εξάλειψη ρυτίδων έκφρασης, προκαλεί ήπια ανάρτηση της θεραπευμένης περιοχής και πολλά άλλα [που συνοψίζουν τις μαγικές κλινικές ιδιότητες του βοτουλινική τοξίνη  – Bocouture. Δεν είναι τυχαία η πιο διαδεδομένη θεραπεία αντι-γήρανσης σε παγκόσμια κλίμακα, όλα αυτά τα χρόνια. Καθυστερεί την πτώση όλου του προσώπου, των βλεφάρων- οφρύων. Διατηρεί και συντηρεί μέσα στα χρόνια το άνω κυρίως τριτημόριο σε άριστη κατάσταση. Αυτό συνεπάγεται καθυστέρηση της κουρασμένης όψης, καθυστερεί την ανάγκη μίας άνω βλεφαροπλαστικής και ουσιαστικά, έχει μειώσει σε μεγάλο βαθμό το Μετωπιαίο Λιφτ!!!

Πως Γίνεται?

Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει έγχυση, με μικρές ανώδυνες ενέσεις, της βοτουλινική τοξίνης, κατά βάση στο μέτωπο του ασθενή, στο μεσόφρυο και στο «πόδι της χήνας» (μικρές γραμμές γύρω από τα μάτια). Τις επόμενες ημέρες έχετε το αποτέλεσμα της θεραπείας που σας προσδίδει φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

Το μέγιστο αποτέλεσμα της θεραπείας φαίνεται μετά το πέρας μίας εβδομάδας και διαρκεί τουλάχιστον, έως και τρεις μήνες.  Για να έχετε τη θεραπεία, συνήθως πρέπει να επαναλάβετε στο 6μηνο-8μηνο, κτλ.

Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα του υλικού που θα χρειαστείτε σε UI, ώστε να αποκτήσετε μία πιο δροσερή εμφάνιση και να επωφεληθείτε από τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21