Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Λιποπρόθεση – Nano Fat Transfer

Από τις ευρέως διαδεδομένες τεχνικές γλυπτικής σώματος, είναι η Λιπογλυπτική με «λιποπρόθεση». Ουσιαστικά σ’ αυτήν την τεχνική η γιατρός, με ειδικής τεχνολογίας λιποαναρρόφηση, 3D Hi Def Vaser Lipo, όπου τα λιποκύτταρα παραμένουν ζωντανά και ο λιπώδης ιστός εξαιρετικά πλούσιος σε βλαστοκύτταρα, δεν καταστρέφονται όπως με άλλου τύπου λιποαναρροφήσεις. Αυτό το πλούσιο υλικό σε βλαστοκύτταρα, αφαιρείται από σημεία που περισσεύει, όπως ψωμάκια, κοιλιά, προγούλι, γάμπες, πόδια κλπ, καθαρίζεται και μετατρέπεται στο λεγόμενο Macro Fat Lipoimplant και είναι έτοιμο να μεταφερθεί στο στήθος, στου γλουτούς ή γοφούς, ώστε να δώσει καμπύλες και να χαρίσει θηλυκότητα.

Υπάρχει και η άλλη διαδικασία «καθαρισμού», όπου παίρνουμε το δικό μας λίπος, το λεγόμενο “Nano Fat Grafting”, μικροσκοπικά nano μόρια λιπώδους ιστού, εξαιρετικά πλούσια σε ζωτικά βλαστοκύτταρα όπου τοποθετείται στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και σε οποιαδήποτε δερματική επιφάνεια χρειαζόμαστε ουσιαστική επιστροφή της νεανικής ηλικίας. Στο πρόσωπο έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στην αλλαγή της ποιότητας του δέρματος, στη σφριγηλότητα και στην ελαστικότητα. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και αφήνουν το σώμα, τι στήθος, το πρόσωπο σε νεανικότερη ηλικιακή κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα δίνουν σχήμα και τονίζουν τις καμπύλες, προσδίδοντας θηλυκότητα.

Αυτή η τεχνική που για τους γλουτούς είναι γνωστή και σαν “Brazilian Butt Lift – BBL”, δίνει φυσική αύξηση στους γλουτούς χωρίς γενική αναισθησία, χωρίς χάσιμο χρόνου ή χειρουργείο.

Στο στήθος επίσης, δίνει μέχρι και ένα νούμερο plus σε μέγεθος, όμως το ευχάριστό κι εδώ είναι, πως δε χρειάζεται επέμβαση και το στήθος είναι απόλυτα ξανασχηματισμένο και σφριγηλό.

Το Lipoimplant είναι ένα φυσικό δικό μας υλικό, εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα που στις μέρες μας με την τεχνολογία που διαθέτουμε στην Κλινική μας “Plasis”, δε συζητάμε να μην επωφεληθούμε σε όλες τις μορφές του Macro fat ή Nano fat ένθεμα. Κατά την κλινική σας εξέταση από τη Δρ. Τζαμαντάκη, θα γνωρίζετε ακριβώς τις δυνατότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σώμα σας.

«Αφήστε τους να Μαντέψουν»

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21