Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Υγρή Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι

Ετησίως, ξοδεύονται εκατομμύρια στην Πλαστική Μύτης – Ρινοπλαστική παγκοσμίως. Η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου και διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Όμως συχνά έχει ατέλειες που αδικούν ένα όμορφο, κατά τ’ άλλα πρόσωπο. Όταν αυτή η βελτίωση γίνεται αναίμακτα, χωρίς νυστέρι, χωρίς οίδημα, χωρίς χρόνο αποθεραπείας «σαν μαγεία», είναι ακόμη περισσότερο αποδεχούμενη από τον ενδιαφερόμενο.

Η Υγρή Ρινοπλαστική με ενέσιμα υγρά υλικά ενδείκνυται:

  • για την αποκατάσταση κακώσεων,
  • για το εκ γενετής κενό στο ριζορίνιο κοντά στο μεσόφρυο που δημιουργεί «καμπούρα» στη ράχη,
  • τη δυσαναλογία των χόνδρων του ακρορινίου και την πτώση της βάσης της μύτης.

Με την υγρή γλυπτική, η Δρ. Τζαμαντάκη της μπορεί να διορθώσει γαμψές, κοντές και στραβές μύτες. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει είναι να αποκαθιστά την έλλειψη ιστού με τη χρήση υγρών υλικών, δηλαδή να γεμίζει τα σημεία ατροφίας ή προηγηθείσες «κακές» πλαστικές. Δεν αποτελεί λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται, αλλά δίνει απίστευτα αποτελέσματα στις ανωτέρω περιπτώσεις, όπου η Ρινοπλαστική χωρίς Νυστέρι, ενδείκνυται.

Τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά και δεν υπάρχει απαιτούμενος χρόνος ανάρρωσης.

Η Δρ. Τζαμαντάκη, ειδική στη Γλυπτική Προσώπου, θα σας προτείνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το πρόβλημα σας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

«Αφήστε τους να μαντέψουν»

Η ρινοπλαστική βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία και κυρίως την αυτοπεποίθηση των ατόμων που είτε η φύση δεν τους προίκισε με όμορφη μύτη, είτε κάποιος τραυματισμός, επιδείνωσε την εμφάνισή τους.

 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21