Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Γυναικομαστια

Εάν η όψη στον θώρακά σας, μοιάζει περισσότερο με γυναικεία, δεν είστε ο μόνος. Η γυναικομαστία είναι ο ιατρικός όρος για μία πάθηση που επηρεάζει δυστυχώς ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό. Παρουσιάζεται με αυξημένο όγκο μαστού στους άνδρες, κάτι που τους κάνει να νιώθουν άβολα και τους επηρεάζει αρνητικά, τόσο κοινωνικά όσο και ψυχολογικά . Μπορεί όμως να λυθεί με την επέμβαση μείωσης στήθους για γυναικομαστία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας, θα σας βοηθήσουμε να νιώσετε άνετα αναλύοντας τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Η Δρ. Τζαμαντάκη, αξιολογώντας τη σωματοδομή σας, θα  προσδιορίσει τον λόγο δημιουργίας της γυναικομαστίας. Η γυναικομαστία παρουσιάζεται με αυξημένο όγκο μαστού, που μπορεί να αφορά σε αυξημένη ποσότητα λίπους ή μαζικού αδένα ή και στα δύο.  Αν το χειρουργείο για τη μείωση του μαστού, είναι ενδεδειγμένο για εσάς, θα λάβει χώρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με γενική αναισθησία. Η επέμβαση μπορεί να διαρκέσει από μία έως τρεις ώρες, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και τον τρόπο διόρθωσής του.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Λιποαναρρόφηση: High-Def  “VASER LIPO”

Αν η γυναικομαστία σας έχει δημιουργηθεί πρωτίστως από λιπώδη ιστό, η Δρ. Τζαμαντάκη μπορεί να σας προτείνει την πρωτοποριακή επέμβαση “Vaser Lipo. Χρησιμοποιώντας μοναδική τεχνική και προηγμένη τεχνολογία, η Δρ. Τζαμαντάκη θα δημιουργήσει τη σωστή καμπύλη στην περιοχή του στήθους. Καθώς δεν πρόκειται για μία «παραδοσιακή» λιποαναρρόφηση, με την HighDef Λιπογλυπτική Vaser Lipo”  μέθοδο,  κάθε λεπτομέρεια σχεδιάζεται με τελειότητα ώστε όχι μόνο να αφαιρεθεί το λίπος αλλά να υπάρξει σύσφιξη στο δέρμα και να φανεί η μυϊκή γράμμωση.

Γιατί να είστε καλοί, όταν μπορείτε να είστε εξαιρετικοί?

Η High Definition λιπογλυπτική μπορεί να σας χαρίσει ένα πιο επιθυμητό σώμα ή μπορεί απλά να διορθώσει τις ατέλειες. Χρησιμοποιώντας αυτού του είδους την τεχνολογία, μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας εντός δύο ημερών, χωρίς καμία ενόχληση ή εκχυμώσεις.

  • Παραδοσιακή Χειρουργική Εκτομή

Αν η γυναικομαστία σας είναι αποτέλεσμα ορμονικής δυσλειτουργίας, η μέθοδος της λιποαναρρόφησης από μόνη της, δε θα είναι αρκετή. Η κλασσική χειρουργική μέθοδος είναι η σωστή επιλογή για εσάς σε συνδυασμό με τη HighDef Λιπογλυπτική. Διαμέσου ημικυκλικής τομής γύρω από τη θηλή, η Δρ. Τζαμαντάκη αφαιρεί την υπερτροφία που προκαλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, αφαιρώντας  ταυτόχρονα τον υποκείμενο μαζικό αδένα, το λίποςαλλά και την περίσσεια του δέρματος.

Μετά από την αφαίρεση των ανωτέρω, η μετεγχειρητική περίοδος είναι ανώδυνη και η περιοχή παρουσιάζει οίδημα, μόνο για μερικές ημέρες. Θα πρέπει να φοράτε ένα ειδικό ένδυμα για τις επόμενες 3 εβδομάδες ενώ είστε ελεύθερος να επιστρέψετε στην εργασία σας κατά την τρίτη μέρα μετά το χειρουργείο.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21