Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Coolsculpting Κρυολιπόλυση

 

Η Clinic of Excellence Plasis”,  είναι η πρώτη Κλινική που έφερε το Coolsculpting στην Ελλάδα, από το 2013.  Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές εκατοντάδες, απόλυτα ικανοποιημένων περιστατικών αναίμακτης λιποαναρρόφησης με το Coolsculpting by Zeltiq, όπως κάνει εξάλλου και σε όλη την Υφήλιο, η εγγυημένη αυτή επαναστατική τεχνολογία.

Το Coolsculpting by Zeltiq, είναι η αυθεντική Αμερικάνικη μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος. Αν έχετε μερικά επιπλέον εκατοστά περιμετρικά, ενώ γυμνάζεστε και τρέφεστε υγιεινά, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την επιλογή της μη επεμβατικής λιπογλυπτικής. Όπως και με την λιποαναρρόφηση, έτσι κι αυτή η διαδικασία αφαιρεί μόνιμα το επίμονο τοπικό λίπος και σας δίνει ένα πιο συμμετρικό, λεπτό και γραμμωμένο σώμα. Ωστόσο, σε αντίθεση με ένα χειρουργείο, δεν υπάρχουν τομές και δε χρειάζεται αναισθησία, χωρίς πόνο και χωρίς χάσιμο χρόνου. Η θεραπεία ολοκληρώνεται  σε 60 λεπτά ακριβώς και δε χρειάζεται καθόλου χρόνος ανάρρωσης.

Τι είναι το Coolsculpting?

Το Coolsculpting είναι η αυθεντική, πρωτότυπη ΚρυολιπόλυσηTM  , μία πατενταρισμένη μέθοδος, η οποία εφευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Με ελεγχόμενη ψύξη, μειώνει μόνιμα το επιφανειακό λίπος στην περιοχή που επιλέγουμε. Το ελεγχόμενο ψύχος, αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση» και να αποβληθούν από τον οργανισμό με έναν φυσιολογικά βιολογικό τρόπο, την φαγοκυττάρωση, έτσι όπως ο οργανισμός αποβάλει (καταπίνει) όλα τα νεκρά του κύτταρα. Είναι η μοναδική τεχνολογία Κρυολιπόλυσης που το επιτυγχάνει. Το καταφέρνει αυτό με ενσωματωμένους αισθητήρες σε κάθε μία από τις κεφαλές που προσαρμόζονται στο σώμα μας, ώστε να παγώσει το επιφανειακό λίπος στην απολύτως συγκεκριμένη θερμοκρασία, αναγκάζοντας τα λιποκύτταρα να μπουν στη βιολογική φάση της απόπτωσης- νέκρωσης, χωρίς να σπάσουν οι μεμβράνες τους και να αυξηθούν στο πλάσμα, όλες οι τοξικές λιπώδεις ουσίες που περιλαμβάνουν, όπως γίνεται με τα μηχανήματα απομιμήσεις του Coolsculpting. Επίσης, οι σπασμένες μεμβράνες των λιποκυττάρων σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επουλώνουν με αποτέλεσμα το λίπος να παραμένει εκεί. Γι’ αυτό και οι απομιμήσεις, θέλουν 2 με 3 και πολλές φορές και 4 με 6, θεραπείες.

Η διαδικασία είναι μη επεμβατική, αναίμακτη και απολύτως ανώδυνη. Δε χρειάζεται καμία αναισθησία, ούτε παυσίπονα.  Επιστρέφετε αμέσως στην καθημερινή σας ρουτίνα και στην άσκησή σας. Ενδέχεται να υπάρξει ερεθισμός στην περιοχή που έχει γίνει η θεραπεία, ο οποίος θα φύγει μέσα στην επόμενη μισή ώρα. Εντός δέκα ημερών, στην θεραπευμένη περιοχή, θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας. Το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στους τρεις με τέσσερις μήνες.

Το Coolsculpting σε σύγκριση με τη λιποαναρρόφηση

Αν και η μέθοδος της λιποαναρρόφησης έχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα και έχει προσφέρει σε πολλές  ασθενείς την εμφάνιση που επιθυμούσαν, υπάρχουν σοβαροί λόγοι ώστε όλες οι ασθενείς να μη μπορούν να είναι ιδανικές γι’ αυτήν. Η λιποαναρρόφηση είναι μία χειρουργική επέμβαση που απαιτεί αναισθησία και χρόνο ανάρρωσης. Το Coolsculpting δεν απαιτεί κανένα από τα δύο!

Χωρίς πόνο, χωρίς βελόνες, χωρίς χάσιμο χρόνου. Έτσι απλά όπως ακούγεται, αφαιρείται αναίμακτα, για πάντα σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ το επίμονο λίπος.

Δεν είναι μαγεία, είναι η επιστήμη και η τεχνολογία της αυθεντικής αυτής μηχανής Coolsculpting, που έχουν επωφεληθεί εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο. Σμιλεύουν το σώμα τους σε επίπεδα, που δε μπορούν να καταστήσουν με την έντονη άσκηση και την επίπονη διατροφή.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21