Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Laser αποτριχωσης

Βάλτε Τέλος στον Ιδρώτα στις Παλάμες και στη Μασχαλιαία Περιοχή

Πολλές φορές η εμφάνιση και η αυτοπεποίθησή μας επηρεάζεται από το φόβο μίας δυσοσμίας λόγω του ιδρώτα στις μασχάλες. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ντροπιαστικό να κάνεις χειραψία με ιδρωμένες παλάμες! Οι γιατροί μας στην Clinic of Excellence Plasis” μπορούν να σας ανακουφίσουν από τα συμπτώματα της υπεριδρωσίας.

Δεν έχετε κανένα λόγο να νιώθετε άγχος.

H Βοτουλινική Τοξίνη έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική στη θεραπεία της υπεριδρωσίας. Οι γιατροί μας χρησιμοποιούν τη Βοτουλινική Τοξίνη τόσο για την καταπολέμηση των ρυτίδων, όσο και για την εξάλειψη του υπερβολικού ιδρώτα, δίνοντας μια μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Απαλλάσσεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από 6 μήνες) από την ενοχλητική αυτή πάθηση.

Για πολλούς άνδρες, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μπορεί να αποδειχθεί εφιάλτης. Η αποτρίχωση μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επώδυνη. Μέχρι προσφάτως, οι μοναδικές επιλογές που υπήρχαν στην αποτρίχωση ήταν οι ειδικές κρέμες αποτρίχωσης, η χρήση ξυραφιού, το ζεστό κερί και η επώδυνη μέθοδος ηλεκτρόλυσης με βελόνες.

Σήμερα, τα προηγμένα ιατρικά λέιζερ όπως το Soprano Ice από την Alma Lasers και το σύστημα Cocoon Laser αποτελούν την καλύτερη λύση. Αυτή η εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία καταργεί όλες τις παλαιότερες, επώδυνες μεθόδους αποτρίχωσης και αποδίδει μακροχρόνια και μόνιμα αποτελέσματα. Οι άνδρες που επισκέπτονται την Κλινική μας, μένουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Το ουσιαστικά ανώδυνο SopranoLaserείναι το παγκοσμίως κορυφαίο λέιζερ στην αποτρίχωση, εγκεκριμένο από τον FDA και ικανό να λειτουργήσει σε όλους τους τύπους και απόχρωση δέρματος, ακόμα και μετά από χρήση σολάριουμ. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα ψύξης και τεχνολογίας κίνησης που στοχεύουν ακόμα και στους μικρότερους θύλακες.

Στην Clinic of Excellence Plasisχρησιμοποιούνται δύο διαφορετικού τύπου λέιζερ αποτρίχωσης (Alexandrite και διοδικό λέιζερ), αναλόγως με την περιοχή που χρειάζεται αποτρίχωση, την απόχρωση και την ποιότητα του δέρματος, καθώς και το είδος της τρίχας. Και οι δύο μέθοδοι είναι απόλυτα αποτελεσματικές, ασφαλείς, γρήγορες και ανώδυνες.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21