Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Η φιλοσοφία της Δρ. Τζαμαντάκη

Η φιλοσοφία της στην επιλογή των ασθενών

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της μέσα στα χρόνια, ανέπτυξε την κριτική ικανότητα και έμαθε τεχνικές από καταξιωμένους Πλαστικούς. Η Δρ. Τζαμαντάκη δεν σταματά να εκπαιδεύεται σε συνέδρια που γίνονται από τις ιατρικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας πίσω στο ιατρείο της τις πιο προηγμένες  χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες στοχεύουν με ελάχιστο τραυματισμό να δώσουν το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

«Η επιλογή του σωστού υποψήφιου είναι η θεμέλια

αρχή για την τέλεια Αισθητική Χειρουργική».

Οι χειρουργοί που έχουν ελάχιστες επιλογέ,ς είναι πρόθυμοι να χειρουργήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμη και όταν υπάρχει αντένδειξη. Σε αντίθεση με το χειρουργικό πλάνο της Δρ. Τζαμαντάκη , που για να προβεί σε οποιαδήποτε χειρουργική πράξη, πρέπει πρώτα από όλα οι στόχοι και οι επιθυμίες σας να είναι σε αντιστοιχία με τους με αυτούς της Ιατρού. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι ίδιοι. Εαν οι στόχοι δεν είναι κοινοί εξαρχής, η Δρ. Τζαμαντάκη συζητά με ειλικρίνεια με τον ενδιαφερόμενο και υπεύθυνα αρνείται την επέμβαση. Καθώς η σοφία και η εμπειρία διασταυρώνονται με την χειρουργική της πορεία, καθίσταται σαφές ότι δεν είναι όλοι οι ασθενείς κατάλληλοι για χειρουργική επέμβαση. «Κάθε χειρουργείο ορίζεται από τα αποτελέσματα του». Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. ” Δεν μπορώ να σας βοηθήσω να αποκτήσετε την εμφάνισή που θα θέλατε”.

Η Πλαστική Χειρουργική είναι μια τέχνη που απαιτεί ακρίβεια, σχολαστικότητα και ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ικανότητες, οι οποίες αναπτύσσονται και εξελίσσονται με τα χρόνια εμπειρίας. Πετυχημένη Πλαστική θεωρείται όταν αυτή κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται, γίνεται κτήμα της προσωπικότητας που την φέρει, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται!!!

«Στην περίοδο της εκπαίδευσής μου, συνάντησα λαμπρούς χειρουργούς από ιδρύματα υψηλής ακαδημαϊκής φήμης. Δεν ήταν όλοι οι χειρουργοί προικισμένοι. Η πλειοψηφία ήταν εκπληκτικοί εκπαιδευτικοί και άλλοι ήταν φτιαγμένοι μόνο για ερευνητικά προγράμματα. Η καλλιτεχνική δεξιότητα δε βασίζεται μόνο στη νοημοσύνη ή στην εκπαίδευση. Η ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής μετρά ορισμένα επίπεδα κατάρτισης, αλλά δεν αποτελεί χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής ικανότητας.  Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η χειρουργική της τελειότητας και δεν συνδέεται με μια συγκεκριμένη  λίστα χαρακτηριστικών. Σαφώς η καλλιτεχνική ικανότητα από μόνη της δε θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση της τέλειας επέμβασης, ή το να έχει “καλό χέρι” και “καλαισθησία”, ο χειρουργός σας. Χρειάζονται όλα αυτά ΜΑΖΙ. Έχω φτάσει στο συμπέρασμα να πιστεύω ότι η καλλιτεχνική τελειότητα είναι μια ξεχωριστά ανεπτυγμένη δεξιότητα. Αποτελείται από μυριάδες στοιχεία, που τελικά καταφέρνει να δώσει το άριστο αποτέλεσμα».            

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

« Αφήστε τους να μαντέψουν! »

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21