Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Βιογραφικό

Η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη είναι, Διδάκτωρ της Πλαστικής Χειρουργικής με εξειδίκευση στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, πιστοποιημένη από το Ελληνικό Συμβούλιο Πλαστικής Χειρουργικής και ενεργό μέλος των επιστημονικών εταιριών ISAPS, HESPRAS, ISPRAS, EBOPRAS, ESPRAS, WOSSAM, EXEM και πρόσφατα του ASAPS (American Society of Plastic Surgeons).

Με δωδεκαετή πλέον εμπειρία στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη για το Natural Face Lift και για το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στην Αυξητική Μαστού.  Με εμπειρία που ξεπερνά τις  50.000 ελάχιστα επεμβατικές και μη επεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις, Facial Sculpting με άριστα αποτελέσματα, έχει κερδίσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό τηλεοπτικών προσώπων και διασημοτήτων της Ελλάδας.

«Προσεγγίζω κάθε χειρουργική επέμβαση,

σα να δημιουργώ ένα κομμάτι τέχνης»

Η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη είναι ιδρυτικό μέλος και διευθύνων σύμβουλος της Clinic of Excellence “Plasis”, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η κλινική προσφέρει μια ευρεία γκάμα θεραπειών Πλαστικής Χειρουργικής, μη επεμβατικές θεραπείες, ελάχιστα επεμβατικές και  χειρουργεία. Είναι η μοναδική Κλινική στην Ανατολική Ευρώπη που προσφέρει θεραπείες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προηγμένη ιατρική τεχνολογία όπως: , Coolsculpting by Zeltiq, Thermage CPT, Fraxel Restore, Thermage CPT, 4D Vaser Lipo Liposculpture, Soprano Ice by Alma Laser, Venus Versa & Viva by Venus Concept, 3D Vectra XT τρισδιάστατη εικονική εξέταση, Juliet by Asclepion vaginal tightening & rejuvenation, Medical Coccon Duotechnology, etc.  “Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία που σέβεται τις υψηλές απαιτήσεις των ασθενών μας, προσφέροντας εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα”.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Ρώμης “La Sapienza” και ολοκλήρωσε την καριέρα της στην Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα. Απέκτησε το διδακτορικό της δίπλωμα στην «Πρόωρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού με Tc99» από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρώμης «La Sapienza» III Clinica Chirurgica στην Κλινικής Μαστού. Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής της στην Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εργάστηκε σε πολλά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, όπως:

  • Αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά»
  • Αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
  • Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων «Ανδρέας Συγγρός»
  • Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”.

Έχει υποβληθεί σε περαιτέρω εκπαίδευση για έξι χρόνια, δίπλα σε διάσημους Πλαστικούς Χειρουργούς σε Ιδιωτικά Νοσοκομεία Αισθητικής Χειρουργικής, στην Αθήνα- «Ιασώ», στο Παρίσι, στη Ρώμη και στη Νέα Υόρκη, κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική.

Η Δρ. Τζαμαντάκη έχει συγγράψει σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει πολυάριθμες εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η προαγωγή της γνώσης και η επέκταση των οριζόντων της στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, μέσω συνεχιζόμενης κατάρτισης και επιστημονικών πληροφοριών, είναι εξαιρετικά σημαντική γι’ αυτήν,  προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους ασθενείς της μόνο άριστα αισθητικά αποτελέσματα με ελάχιστο τραυματισμό και μηδαμινές ουλές για το μέγιστο φυσικό αποτελέσματα. Το μότο της είναι  «αφήστε τους να αναρωτιούνται».

Η Αισθητική Χειρουργική είναι η Χειρουργική της τελειότητας, απαιτεί ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δεξιότητες και είναι εξαιρετικά απαιτητική. Πολλά άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Elle, Marie Claire, People, In Style, Vogue, ΒΗΜΑ Donna, ΒΗΜΑ Men, Hello, Ciao, Men’s Health, Woman’s Health μεταξύ πολλών άλλων, καθώς και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Σκοπός της είναι να ενημερώσει το κοινό για όλες τις αισθητικές διαδικασίες και τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αν δεν επιλέξουν έναν πιστοποιημένο και πεπειραμένο Πλαστικό Χειρουργό.

Με τον συνεργάτη της, Δρ. Τίτο Κρασονικολάκη, ο οποίος είναι Χειρουργός Μαστού και έχει εξειδικευτεί στην Ογκοπλαστική Στήθους, συνεργάζονται και διοικούν την Κλινική “Plasis”, όπου ο Δρ. Κρασονικολάκης είναι Διευθυντής και επιστημονικά υπεύθυνος του Τμήματος Μαστού. Η γιατρός έχει μεγάλη εμπειρία στην Αυξητική Μαστού, στον επανασχηματισμό του μαστού και στις επιδιορθωτικές επανεπεμβάσεις του στήθους. Μαζί με τον Δρ. Κρασονικολάκη, πραγματοποιούν την περιζήτητη τεχνική ανακατασκευής μαστού σε 1 στάδιο, κατά την διάρκεια της μαστεκτομής. Η μέθοδος αυτή, ακυρώνει τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στην αποκατάσταση του στήθους και μειώνει την αίσθηση της απώλειας του στήθους που συνδέεται με τον καρκίνο του μαστού. Ως γυναίκα χειρουργός, είναι πολύ ευαίσθητη σε τέτοιου είδους επεμβάσεις και μπορεί να καταλάβει καλύτερα την ανάγκη της γυναικείας φύσης.

Είναι μια από τους λιγοστούς πλέον Πλαστικούς Χειρουργούς που αρνείται να εκπληρώσει αφύσικες και παράλογες απαιτήσεις. Οι ασθενείς πρέπει να σέβονται την ανθρώπινη φύση και αυτό τους μαθαίνει. Αυτός είναι και ο λόγος που η φήμη της για την αποκατάσταση των αποτυχημένων Αισθητικών Επεμβάσεων προσώπου και στήθους προσελκύει ασθενείς όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το  Εξωτερικό .

Η Δρ. Τζαμαντάκη  με την ειλικρινή φιλοσοφία της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ασθενών από όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές τεχνικές της δεξιότητες στο Face Lift με μηδαμινές ουλές, για την ελάχιστα  επεμβατική αναζωογόνηση του προσώπου και του λαιμού με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Είναι γνωστή για τις ικανότητές της στην τρισδιάστατη μη επεμβατική γλυπτική προσώπου με απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Στόχος της είναι πάντα η επέμβαση ή η παρέμβαση, να είναι ένα φυσικό δώρο, χωρίς να πρέπει να υποβάλλεται κανείς σε εξηγήσεις!!! Αυτή είναι και η απόλυτα επιτυχημένη πλαστική.

« Αφήστε τους να μαντέψουν ! »

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21