Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Αιδιοπλαστική

Η αιδιοπλαστική είναι μία διαδικασία ανανέωσης που αποκαθιστά τον πλεονάζων ή/και χαλαρωμένο ιστό στην περιοχή του εφηβαίου. Η αιδιοπλαστική συνήθως γίνεται μετά από μία ή πολλαπλές εγκυμοσύνες, σε έδαφος κληρονομικής προδιάθεσης όπου με την ηλικία επιδεινώνεται. Πρόκειται ουσιαστικά, για σμίκρυνση των μικρών χειλέων του αιδοίου, όταν αυτά είναι υπερτροφικά, υπερμεγέθη ή ασύμμετρα. Ως αποτέλεσμα, η αιδιοπλαστική όχι μόνο αποκαθιστά την εμφάνιση των εξωτερικών γεννητικών οργάνων της γυναίκας αλλά εξαλείφει και οποιαδήποτε ενόχληση μπορεί να νιώθει στη συγκεκριμένη περιοχή. Λόγω της ευαίσθητης φύσης της επέμβασης, οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν πως το ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, ειδικεύεται στην ιδιωτική προσωπική φροντίδα. Η όλη σας εμπειρία, θα διαχειρισθεί με απόλυτη διακριτικότητα και προσωπική φροντίδα, ώστε να νιώσετε όσο το δυνατόν πιο άνετα, καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΔΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μία γυναίκα μπορεί να σκεφτεί να κάνει μία αιδιοπλαστική για την ανανέωση της περιοχής. Το αιδοίο μπορεί να χαλαρώσει ή να «πέσει» ως φυσιολογική εξέλιξη της ηλικίας και/ή ενός τοκετού. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης για τη γυναίκα. Υπάρχει επίσης, πλήρης συσχέτιση μεταξύ της ερωτικής ικανοποίησης και της δυσκολίας κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, πολλές φορές δε, πόνος ή/και αίμα μετά τη σεξουαλική πράξη.

Μερικές από τις ενδείξεις για τις οποίες οι γυναίκες προχωρούν σε αιδιοπλαστική, είναι οι ακόλουθες:

  • Μειωμένη ερωτική διέγερση και αίσθηση πόνου κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης
  • Πρόβλημα στην τοποθέτηση του ταμπόν και έξοδος του κατά τη βάδιση
  • Μεγάλο κενό στο άνοιγμα του κόλπου με συμφόρηση αέρα και πόνου
  • Συχνές κολπίτιδες και ενδεχομένως, επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις
  • Ερεθισμός στο σημείο, κνησμός και δυσφορία, κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων, όπως μία βόλτα πάνω σε ποδήλατο.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Παρότι η αιδιοπλαστική χρειάζεται κάποια βασικά στάνταρ καλής υγείας, η απόφασή σας θα κριθεί απόλυτα από τη δυσαρέσκεια σας για την εμφάνιση της περιοχής ή από τυχόν ενόχληση που σας δημιουργεί ο πλεονάζων ιστός στο συγκεκριμένο σημείο. Τότε, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πως η αιδιοπλαστική είναι μια σύντομη αισθητική επέμβαση, με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, όπου δεν αφήνει καθόλου ουλές. Η απόφαση θα πρέπει να παρθεί μετά από επίσκεψη με τη Δρ. Τζαμαντάκη, όπου θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επέμβαση και μετεγχειρητικές οδηγίες.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στην επέμβαση όπου δε μπορεί, παρά να έχει άριστο αποτέλεσμα.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας με την Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

«Αφήστε τους να μαντέψουν…»

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21