Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Θεραπεία Ουλών Ακμής

 

Η εμφάνιση ακμής στην εφηβεία ή ακόμη και μετέπειτα, είναι μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία, πόσο μάλλον με τα σημάδια που αφήνει, τις μόνιμες χαρακτηριστικές ουλές ακμής. Ευτυχώς, η Αισθητική Πλαστική και η εξέλιξη της τεχνολογίας, έχουν βοηθήσει, ώστε να μπορούμε πλέον στις μέρες μας, να επιτύχουμε την απόλυτη εξαφάνιση των ουλών ακμής.

   Στην Clinic of Excellence “Plasis”, η Δρ. Τζαμαντάκη έχει επιλέξει όλες τις κλινικά αποτελεσματικές θεραπείες για την οριστική εξάλειψη των ουλών. Αυτές οι θεραπείες, μπορεί να είναι για παράδειγμα, μόνο η χρήση του αυθεντικού Laser Fraxel Restore ή σε συνδυασμό με θεραπεία «νεαροποίησης» των ουλών όπου ταυτόχρονα τοποθετούνται κατάλληλα υλικά (ενεργοποιητές κολλαγόνου, ειδικό υαλουρονικό για ουλές, όπως το Skin Booster της Restylane ή Nano Fat Grafting), ώστε να επιπεδώσουν και να αναπλάσουν εις βάθος τις ουλές. Επίσης, άλλα βοηθητικά εργαλεία είναι η Φωτοθεραπεία, Peeling Masks και άλλα.

Γιατί να επιλέξετε την Κλινική μας για τη θεραπεία σας?

   Στην Clinic of Excellence Plasis”, χαιρόμαστε που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που υπάρχουν για τη μόνιμη εξάλειψη των ουλών ακμής. Τόσο όσον αφορά αυθεντικά Ιατρικά Μηχανήματα, όσο την πείρα και τεχνογνωσία του Ιατρικού προσωπικού της κλινικής μας.

Ανάλογα με το υπάρχον πρόβλημα, οι γιατροί μας μπορούν σε ενεργό ακμή να συνταγογραφήσουν αντιβιοτικά, ρετινοιδή, γλυκολικό οξύ, αντισυλληπτικά για το ορμονικό κοντρόλ ή ακόμη και isotretinoin (Roaccutan), εάν κριθεί απαραίτητο στη θεραπεία.

Όσον αφορά τα απώτερα αποτελέσματα με τα μόνιμα σημάδια, η κλινική μας κατέχει όλο τον αυθεντικό Ιατρικό εξοπλισμό που εγγυημένα δίνει οριστική λύση στις ουλές ακμής.

Παίρνοντας την απόφαση

Ένα υπέροχο, νεανικό δέρμα είναι αυτό που με βεβαιότητα η Clinic of Excellence Plasis”, μπορεί να σας προσφέρει. Επί χρόνια, βοηθάμε ασθενείς απ’ όλον τον κόσμο, να φαίνονται και να νιώθουν εξαιρετικά. Η Κλινική μας παρέχει εξειδικευμένη προσωπική φροντίδα, ώστε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε αυτό που πάντα επιθυμούσατε.

   Η Δρ. Τζαμαντάκη δε θα προτείνει ποτέ μία θεραπεία που είναι δεν απαιτείται! Οι γιατροί μας πιστεύουν απόλυτα πως το ενδιαφέρον για τον ασθενή καθώς και η γνώση της κάθε θεραπείας, είναι το μυστικό της επιτυχίας του αποτελέσματος.

Είστε Έτοιμες για ένα Πρόσωπο ΧΩΡΙΣ Ουλές?

   Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής επίσκεψης στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το πρόσωπό σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας πρόβλημα.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21