Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Dermapen & Platelet Rich Plasma

Το Dermapen 4 είναι ένα μηχάνημα θεραπείας με μικροσκοπικές βελόνες, το οποίο διαπερνά κάθετα το δέρμα με ταχύτητα 1200 νυγμού/sec και διεγείρει φυσικά το κολλαγόνο και την ελαστίνη προκαλώντας ελάχιστη ζημιά στο επιδερμικό στρώμα του δέρματος. Το Dermapen 4 ™ γλιστράει πάνω από το δέρμα δημιουργώντας εκατομμύρια λεπτά καναλιών έως και 104% ταχύτερα από αντίστοιχες συσκευές.

Τα κανάλια μεταφέρουν μέχρι και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά βαθύτερα στο δέρμα. Με τη σειρά του ο οργανισμός μας ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία ανάπλασης-επούλωσης. Το αποτέλεσμα είναι η αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και η γενική ανανέωση του δέρματος οπουδήποτε στο σώμα, ακόμα και σε περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσουμε, όπως γύρω από τα μάτια, τα βλέφαρα, τους λοβούς του αυτιού, το λαιμό, τα χείλη, τη μύτη ή μεγαλύτερες περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ. Επίσης λειτουργεί άριστα σε ραγάδες στο σώμα, αλλά και σε λεπτές ρυτίδες(π.χ. πάνω από τα γόνατα)

Με το Dermapen επιτυγχάνουμε:

  • Σύσφιξη, φυσική διέγερση του κολλαγόνου, ανόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος
  • Θεραπεία ουλών και σημάδια από ακμή
  • Ελαχιστοποίηση πόρων
  • Βελτίωση τις ρυτίδες και λεπτών γραμμών
  • Βελτίωση των ραγάδων
  • Βοήθεια στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων

Πώς λειτουργεί το Dermapen;

Το Dermapen λειτουργεί μέσω της πρόκλησης τραυματισμού σε διαφορετικά βάθη (ανάλογα το πρόβλημα), ώστε να αναγκάσει τον οργανισμό να επουλώσει παράγοντας νέο κολλαγόνο και ελαστίνη Είναι πραγματικά η ικανότητα του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του, που είναι και ο τρόπος αυτής της θεραπείας.

Ποια είναι τα οφέλη του Dermapen;

  1. Το Dermapen 4 παρέχει μια ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο διάτρησης του δέρματος σε σύγκριση με άλλους παραδοσιακούς τρόπους. Αυτό οφείλεται στη μοναδική τεχνολογία της κάθετης βελόνας, 1200 νυγμούς/sec
  2. Η θεραπεία έχει ανώτερη επίδραση στην αναζωογόνηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τα ενεργά συστατικά εισχωρούν απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
  3. Τα πολλαπλών ταχυτήτων και τα ρυθμιζόμενα βάθη των βελόνων επιτρέπουν στις βελόνες να εισχωρήσουν τα στρώματα του δέρματος σε 90 μοίρες, αυξάνοντας το αποτέλεσμα της θεραπείας με την αυξημένη απορρόφηση των προϊόντων. Εξαιρετική επιλογή στην θέση των προϊόντων, να χρησιμοποιήσουμε το Platelet Rich Plasma Vampire Treatment. O πόνος και ο χρόνος ανάρρωσης του ασθενούς είναι ελάχιστος.
  4. Λόγω της μοναδικής κάθετης νύξης, οι βελόνες μπορούν εύκολα να εισχωρήσουν τον ουλώδη ιστό, που είναι συχνά δύσκολο να αντιμετωπιστεί με παραδοσιακές μεθόδου.
  5. Η θεραπεία μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά δύσκολα σημεία, όπως είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια, τη μύτη και τα χείλη, το ντεκολτέ ή βάση του λαιμού.
  6. Η θεραπεία καταφέρνει να διορθώσει τις ουλές με την αναπαραγωγή του φυσικού κολλαγόνου, παρόμοια με άλλες θεραπείες όπως το fractional laser, το IPL, αλλά χωρίς χρόνο ανάρρωσης, οίδημα κλπ.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ για να επιτύχω τα καλύτερα αποτελέσματα;

Βελτίωση θα δείτε μετά από κάθε θεραπεία που πραγματοποιείτε. Μια σειρά από 4-6 θεραπείες είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα

Είναι ασφαλής η θεραπεία Dermapen για τους πιο σκούρους τύπους δέρματος;

 Δεδομένου ότι δεν εμπλέκεται με λέιζερ απορρόφησης μελανίνης και θερμότητα, το Dermapen είναι ασφαλέστερο από τα λέιζερ ή το IPL, για τους πιο σκούρους τύπους δέρματος.

Είναι η θεραπεία επώδυνη;

Οι παραδοσιακές τεχνικές, αποδεικνύονται αιματηρές και επώδυνες και  απαιτεί την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας (TLA), πριν από κάθε θεραπείες. Σήμερα με το Dermapen 4 ™ δεν υπάρχει σύγκριση, είναι πρακτικά η πιο ανώδυνη θεραπεία. Οι θεραπείες Dermapen ™ είναι τόσο ανώδυνες, που δεν υπάρχει ανάγκη για αναισθητική κρέμα. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πώς πρέπει να προετοιμάσω το δέρμα μου για θεραπεία Dermapen ™;

Σαν ηγέτης στον τομέα της, η Dermapen World ™ συνεργάστηκε με κορυφαία εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης και κλινικούς εμπειρογνώμονες για τη δημιουργία της Dp Dermaceuticals ™, της πρώτης σειράς περιποίησης της επιδερμίδας στον κόσμο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη θεραπεία microneedling. Για βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να καθορίσει ο γιατρός σας ένα κατάλληλο πρωτόκολλο φροντίδας στο σπίτι, για να βοηθήσετε το δέρμα σας για περαιτέρω βελτίωση.

Πόσες θεραπείες συνιστώνται για αναζωογόνηση, ουλές ακμής και ραγάδες; (Γενικός οδηγός)

Αναζωογόνηση *:       3-4 θεραπείες 3-6 εβδομάδες

Ουλές ακμής:              4-6 θεραπείες 6-8 εβδομάδες

Ραγάδες:                      4-8 θεραπείες 6-8 εβδομάδες

Πανάδες:                    4-6 θεραπείες σε διάστημα 2-4 εβδομάδων

Πόσο σύντομα μετά από τα ενέσιμα μπορώ να πάρω μια θεραπεία Dermapen ™;

Δεν υπάρχει κλινική αντένδειξη ότι η θεραπεία Dermapen ™ αντιδρούν με τις ενέσιμες ουσίες, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον γιατρό σας εάν έχετε κάνει κάποια ενέσιμη θεραπεία ή σχεδιάζετε στο εγγύς μέλλον. Θα σας συμβουλέψει σχετικά με το πότε είναι κατάλληλα να προγραμματίσετε τη θεραπεία σας.

Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να δω αποτελέσματα;

Βλέπετε αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Διαρκή και πιο σημαντικά αποτελέσματα θα γίνουν ορατά μετά το πέρας 3 έως 6 θεραπειών (σε απόσταση 2 έως 8 εβδομάδων). Η κατάσταση του δέρματος σας θα συνεχίσει να βελτιώνεται για τους επόμενους 6-12 μήνες μετά από μια πορεία θεραπειών, ειδικά όταν συνδυάζεται με τη συνιστώμενη φροντίδα για το σπίτι.

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα μετά τις θεραπείες;

Γενικά όχι, αλλά μπορεί να έχετε ερυθρότητα στο προσώπου για 12-48 ώρες μετά τη θεραπεία. Οι περισσότεροι μπορούν να επιστρέψουν στην καθημερινές δραστηριότητες τους, αμέσως μετά τη θεραπεία. Η εφαρμογή του Dp Dermaceuticals ™ Cover Recover ™ θα σφραγίσει το δέρμα και θα καλύψει κάθε ερυθρότητα για άμεση επιστροφή στην εργασία.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21