Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Λιφτ Χωρίς Νυστέρι

Μη Επεμβατική Σύσφιξη Δέρματος

Κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα σημάδια της γήρανσης. Με τα χρόνια το μέτωπο βαραίνει, οι ρινοπαρειακές αύλακες βαθαίνουν και η κάτω γνάθος, αλλάζει σχήμα. Το ίδιο γίνεται στους γλουτούς, τα χέρια, την κοιλιά, τα πόδια και γενικότερα σε όλο το σώμα, το δέρμα χαλαρώνει.

Πως λειτουργεί η ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για σύσφιξη του δέρματος?

Υπό τοπική αναισθησία και από ελάχιστες οπές 0,2 του εκατοστού διοχετεύεται ενέργεια σύσφιξης όπου με ελεγχόμενη θερμοκρασία, ουσιαστικά «σιδερώνει» τον ιστό όπου δουλεύεται. Το αποτέλεσμα της σύσφιξης είναι άμεσο, όμως η διοχέτευση ενέργειας συνεχίζει να δρα για τους επόμενους 12 μήνες.

Αυτήν τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά, το Laser σύσφιξης είναι η μοναδική πατενταρισμένη ουσιαστική θεραπεία που δρα στο χαλαρωμένο δέρμα και που έχει απόλυτη ένδειξη σε σημεία που η χειρουργική επέμβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολα προσβάσιμη , πχ. τα γόνατα, οι μηροί, οι βραχίονες. Συνδυάζεται άριστα με Λιποαναρρόφηση ή Λιπογλυπτική στις ίδιες περιοχές, στην ίδια χειρουργική επέμβαση.

Πως λειτουργεί η μη επεμβατική θεραπεία για σύσφιξη του δέρματος?

   Η θεραπεία με το αυθεντικό Thermage CPT είναι ευρέως γνωστή παγκοσμίως ως το λίφτινγκ χωρίς νυστέρι. Είναι μία εξειδικευμένη Ιατρική θεραπεία και δε μπορεί να πραγματοποιηθεί από κάποιον άλλο, εκτός από τον εκπαιδευμένο γιατρό σας. Στην Κλινική μας, εκπαιδευμένοι Ιατροί είναι ο Δρ. Κρασονικολάκης και η Δρ. Τζαμαντάκη που θα σας αναλάβουν.

Σε μία μόνο θεραπεία, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, απελευθερώνει ελεγχόμενη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, συσφίγγοντάς το, αφήνοντας την επιδερμίδα ανέπαφη. Η ενέργεια δίνει άμεσα ορατό αποτέλεσμα, όμως τους επόμενους μήνες ο ανασχηματισμός των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, συνεχίζεται με αποτέλεσμα να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο μέσα στους επόμενους 6 μήνες, που ολοκληρώνεται και σταθεροποιείται. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί όχι νωρίτερα από το ένα έτος. Τα αποτελέσματα διαρκούν πάνω από 2 χρόνια. Η διάρκεια της θεραπείας, εξαρτάται από την έκταση των επιφανειών προς θεραπεία αλλά συνήθως είναι μία με μιάμιση ώρα.

Ελάχιστα ή Μη Επεμβατικό Face Lift

Στην κλινική μας επιλέγουμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες με Ιατρικά μηχανήματα από την παγκόσμια αγορά, μόνο αυτά που είναι κλινικά αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Έτσι, εάν δε θέλετε να υποβληθείτε σε μία ρυτιδεκτομή, σας προσφέρουμε τις δύο πιο αποτελεσματικές θεραπείες, το μη επεμβατικό Thermage και το ελάχιστα επεμβατικό Laser σύσφιξης.

Τι να Περιμένετε?

Και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεται μόνο μία θεραπεία. Δεν απαιτείται γενική αναισθησία, ενώ και στις δύο περιπτώσεις έχουμε αποτέλεσμα light face lift. Το ελάχιστα επεμβατικό, έχει καλύτερο και πιο ελεγχόμενο αποτέλεσμα, σε σχέση με το μη επεμβατικό Thermage.

Κατά την κλινική σας εξέταση και με βάση την υπάρχουσα πτώση, θα σας προταθεί η καλύτερη ενδεδειγμένη και πιο αποτελεσματική λύση για εσάς.

Ενώ η ανεξάρτητη έρευνα είναι χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποτέ δεν θα συνδέσει πλήρως τη διαδικασία με τις προσωπικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης ενημερωτικής επίσκεψης με την Δρ. Τζαμαντάκη, γνώσεις σας στην πλαστική χειρουργική ξεπερνά τις γενικές πληροφορίες και γίνεται μια εξατομικευμένη εμπειρία. Με την εξαιρετική αισθητική της, η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για την ασυμβίβαστη αξιολόγηση των καλύτερων επιλογών για εσάς.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21