Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Ανάπλασης δέρματος Fraxel

 

Επαναφέρετε το δέρμα σας  με το παγκοσμίως νούμερο ένα, λέιζερ Fraxel!

Η χρήση του Fraxel laser, λειαίνει τις ρυτίδες και αντιστρέφει τη φθορά του δέρματος από τον ήλιο καθώς και  εξαφανίζει της κηλίδες γήρατος, χαρίζοντάς σας ένα πιο νεανικό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται η χρήση του Fraxel;

  • Ρυτίδες έκφρασης
  • Λεπτές Ρυτίδες
  • Σημάδια από τον ήλιο
  • Ουλές ακμής
  • Πανάδες/ Κηλίδες
  • Μεγάλοι πόροι
  • Μέλασμα
  • Ουλές από τραύμα ή έγκαυμα

Πως λειτουργεί;

Το Fraxel παράγει, μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser, μικροσκοπικές βαθιές στήλες τραυματισμού βαθειά στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλιά, δερματικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών που φέρουν και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αφήνει ανέπαφη την επιδερμίδα, διεισδύοντας βαθύτερα στο δέρμα, ενώ λόγω των κενών ανάμεσα στις μικροδέσμες του laser, επεμβαίνει σε μικρό μέρος της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας σημαντικό ποσοστό ινοβλαστών ανεπηρέαστο. Έτσι εξασφαλίζει ομαλή και ταχεία ανάπλαση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας το Fraxel, η Δρ. Τζαμαντάκη με τη μεγάλη της εμπειρία, κάνει το δέρμα σας να φαίνεται χρόνια νεότερο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στο πελατολόγιο της Κλινικής μας φέρουμε το  αυθεντικό fractional Fraxel Restore Laser – κορυφαία λύση στην κλασματική αναδόμηση της επιδερμίδας. Είναι το αυθεντικό Αμερικάνικο θεραπευτικό λέιζερ που συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματός σας με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Οι ασθενείς μας αγαπούν τα εξαιρετικά αποτελέσματα που τους χαρίζουν οι θεραπείες με το Fraxel Restore, όπως άλλωστε και εκατομμύρια κόσμου ανά την Υφήλιο.

Η ικανότητά του Fraxel να «σβήνει» χρόνια από το πρόσωπό και το σώμα σας, χωρίς χειρουργική παρέμβαση, το έχει αναγάγει ως την πιο διαδεδομένη και αποδεκτή λύση παγκοσμίως για την αναγέννηση του δέρματος, εξασφαλίζοντας ένα υγιές δέρμα.

Ποια είναι η διαδικασία θεραπείας και αποθεραπείας;

Η Δρ. Τζαμαντάκη, ως ειδικά εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη στη χρήση του Fraxel Restore Laser, σκανάρει όλη την περιοχή με το λέιζερ, παρέχοντας ενέργεια και διεισδύοντας στα σωστά επίπεδα. Συνήθως, η θεραπεία διαρκεί περίπου 10 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με τις περιοχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τις πρώτες ώρες το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ερυθρότητα και οίδημα. Μετά τη θεραπεία, προστατεύουμε την περιοχή με ειδικές μάσκες που βοηθάει τα παραπάνω συμπτώματα να εξαφανιστούν. Επίσης,  η γιατρός θα σας δώσει μία ειδική κρέμα ανάπλασης, για να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας τις επόμενες μέρες.  Είναι μία διαδικασία που δε χρειάζεται  χρόνο αποθεραπείας. Το ανανεωμένο δέρμα θα αναζωογονηθεί πλήρως μέσα σε 5 με 7 ημέρες και στον πρώτο μήνα θα δείτε καλύτερα, τα εκπληκτικά αποτελέσματα της θεραπείας!

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21