Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Μαυροι κυκλοι – Σακουλες

Το μέσω του προσώπου Mid Face” είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που προδίδει την ηλικία μας. Η κούραση από τα μάτια αποκαθίσταται άμεσα, χαρίζοντας μία πιο φρέσκια και δυναμική εικόνα. Η θεραπεία του Mid Face είναι μία μη επεμβατική διαδικασία, εντελώς ανώδυνη, διαρκεί περίπου μισή ώρα και το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό. Ουσιαστικά πρόκειται για την αποκατάσταση της κεντρικής λιποατροφίας, είτε αυτή οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες, είναι αποτέλεσμα της ηλικίας, με ειδικό υαλουρονικό για τη θεραπεία των ματιών.

Η Δρ. Τζαμαντάκη, με τη δωδεκαετή πλέον πείρα της, έχει πραγματοποιήσει σε πάνω από 20,000 ασθενείς το Mid face, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι ασθενείς της είναι πιστοί ακόλουθοι των ικανοτήτων της, όπου με το «μαγικό» της άγγιγμα, αφαιρεί άμεσα  χρόνια κούρασης από τα ταλαιπωρημένα μάτια σας. Σμιλεύονται οι σακούλες και φεύγουν για πάντα οι μαύροι κύκλοι.

Όλοι και ιδιαίτερα ο ανδρικός πληθυσμός, ξέρουν να εκτιμούν το απόλυτα φυσικό και άμεσα ορατό αποτέλεσμα αυτής της τόσο εκλεπτυσμένης και αισθητικά άρτιας διαδικασίας από τη γιατρό.

Η αμεσότητακαι το ανώδυνο του αποτελέσματος, είναι και η αιτία που οι ασθενείς μας το ονομάζουν «μαγικό».

Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 3 χρόνια και αν επιλέξετε να κάνετε τη θεραπεία στο σωστό χρόνο, δε θα χρειαστεί ποτέ να μπείτε στη διαδικασία ενός χειρουργείου κάτω βλεφαροπλαστικής.

Είναι σημαντικό να επιστρέψετε για μία συντήρηση (“touch up”) μέσα σε περίπου 1 με 1,5 χρόνο. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Δρ. Τζαμαντάκη είναι διαφόρων τύπων Restylane και/ή Juvederm/Belotero. Ο τύπος που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από το σημείο του προσώπου που θα διορθώσει και τις ανάγκες που έχει το πρόσωπό σας. Άλλος τρόπος είναι, να χρησιμοποιήσουμε το δικό σας λίπος Nano Fat Graft που επίσης ανανεώνουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή στο μέσω του προσώπου (μαύροι κύκλοι/σακούλες), με θεαματικά αποτελέσματα.

Δοκιμάστε τη νέα σας εμφάνιση

Δείτε τα αποτελέσματα που θα αποφέρει η διαδικασία του Midface, με την 3DΕικονική Συμβουλευτική Κλινική Εξέτασημε το μοναδικό σύστημα 3VECTRA XT. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία, μπορείτε εσείς και η γιατρός σας, να αποφασίσετε την καλύτερη χειρουργική προσέγγιση στο πρόβλημά σας και να έχετε το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Κανονίστε την επίσκεψή σας

Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη θεραπεία ή τον συνδυασμό αυτών που θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης.

«Η καλλιτεχνική δημιουργία ενός φυσικά φρέσκου προσώπου είναι

ένα από τα πιο ικανοποιητικά και ευχάριστα αποτελέσματα της δουλειάς μου»

                                                                                                                                    Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

 Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με τη θεραπεία (ή το πλάνο θεραπειών) και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή κλινική εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο πλάνο και λύνει κάθε απορία του ασθενή που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στη θεραπεία. Το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι λιγότερο από «άριστο» αισθητικά.

 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21