Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Γλυπτική Προσώπου

“Το πρόσωπό σας είναι για πάντα! Φερθείτε του σωστά!”

 Όταν νιώθετε περήφανοι για την εμφάνισή σας, αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σκοπός μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε υπέροχα με την εμφάνισή σας. Είτε αυτό σημαίνει ένα πιο νεανικό πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης ή μια αλαβάστρινη επιδερμίδα, δίχως σημάδια ακμής και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε με ενέσιμα υλικά, με τη μέθοδο του Υγρού Λίφτινγκ Προσώπου (Liquid Face Lift) και με τις τελευταίας τεχνολογίας θεραπείες laser, IPL, Skin Booster, Nano fat Transfer, Vampire Lift και άλλων.

Τα σημάδια του γήρατος που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου, κληρονομικούς παράγοντες ή τον τρόπο ζωής σας, μπορούν τώρα να μειωθούν και να σας κάνουμε να φαίνεστε και να νιώθετε πάλι νέα και φρέσκια. Στις μέρες μας, η σωστή μη επεμβατική πλαστική χειρουργική, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε τουλάχιστον μία δεκαετία νεότερη.

“Εμπιστευτείτε το πρόσωπό σας σε έναν έμπειρο και ικανό Πλαστικό, σε έναν πραγματικό καλλιτέχνη. Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, απαιτείται λεπτομερής αξιολόγηση των χαρακτηριστικών του προσώπου και δημιουργία ενός αρμονικού πλάνου με πλήρη κατανόηση των επιθυμιών σας”

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

   Είτε πρόκειται να δημιουργήσει ένα αρμονικό περίγραμμα προσώπου, είτε να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους από τα μάτια σας, να πλάσει τις παρειές σας, να ενισχύσει τα χείλη σας, ή να κάνει ένα Total 3D Facial Sculpting, η γνώση της ανατομίας που κατέχει η Δρ. Τζαμαντάκη και η εμπειρία της, είναι βασικό στοιχείο για τα αδιαμφισβήτητα φυσικά αποτελέσματα που χαρίζει στην εμφάνισή σας.

Αν ο στόχος σας είναι διακριτικές βελτιώσεις με εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας, τότε η Δρ. Τζαμαντάκη διαθέτει την τεχνική αρτιότητα, την αισθητική ικανότητα και την αφοσίωση για να καταφέρει αυτό που επιθυμείτε ακριβώς.

«Αφήστε τους να μαντέψουν»

Στην Clinic of excellence Plasis”, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία με την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, ιατρικών υπηρεσιών, θεραπειών laser. Mid Face Lift, Υγρό Λίφτ (“Liquid Facelift”), Χείλη, Ζυγωματικά, Facial Sculpting, Στεφάνι της Νιότης, Υγρή Ρινοπλαστική,  όλα μη επεμβατικές διαδικασίες που πραγματοποιεί η Πλαστικός μας,  ειδικά σχεδιασμένα για να αποκαταστήσουν τη φθορά του χρόνου, χαρίζοντας σας μία δεκαετή φυσικότερη εικόνα.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

 “Πριν προχωρήσω σε ένα mini Face Lift ή σε επέμβαση Γλυπτικής Προσώπου, εξετάζω πρωτίστως το περίγραμμα του προσώπου της ασθενούς. Αυτό προσδιορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως την ποιότητα του δέρματος, το χρώμα και το μήκος των μαλλιών σας, καθώς επίσης και από το σχήμα των φρυδιών σας. Χρησιμοποιώντας τρισδιάστατη ανάλυση του προσώπου σας, ώστε να βρω όλα τα δυνατά πλάνα θεραπείας, καταλήγω στην ενδεδειγμένη πρόταση θεραπείας , η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και θεραπείες με laser ανάπλασης και ενέσιμα υλικά. Η τρισδιάστατη ανακατασκευή του προσώπου σας απαιτεί εξαιρετική αισθητική ικανότητα, εκτός από άριστη χειρουργική και επιστημονική γνώση. ”

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

Είστε Έτοιμες για μία Απόλυτα Φυσική Αλλαγή?

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής επίσκεψης στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το πρόσωπό σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21