Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Βλεφαροπλαστικη

Είναι η επέμβαση που αφαιρεί την ηλικιακή αύρα, προσδίδοντας φυσική ανανέωση. Όποια άλλη θεραπεία ανανέωσης κι αν γίνει, χωρίς να εναρμονίζονται τα μάτια στο σύνολο, είναι αποτυχημένη, καθώς αυξάνει την αντίθεση και κατά συνέπεια, το φυσικό αποτέλεσμα είναι υποδεέστερο.

Εάν τα άνω βλέφαρά σας είναι βαριά και τα κάτω πρησμένα με σακούλες και ρυτίδες, η βλεφαροπλαστική είναι σε προτεραιότητα. Έτσι, θα φρεσκάρετε αρμονικά την εικόνα σας, χωρίς οι άλλοι να αντιληφθούν την αιτία της ανανέωσής σας.

   Η Βλεφαροπλαστική γίνεται στα άνω ή και στα κάτω βλέφαρα. Αφαιρεί την περίσσεια δέρματος, το υπάρχον συσσωρευμένο λίπος και συσφίγγει τον μυϊκό χιτώνα των ματιών, ώστε να ανανεωθεί η εικόνα τους. Οι σακούλες αφαιρούνται οριστικά ενώ ταυτόχρονα η περίσσεια του δέρματος, προσδίδει την ανατομία των νεότερων ηλικιακά ετών στην όψη σας. Είναι η επέμβαση της λεπτομέρειας, λεπτεπίλεπτη και απαιτεί ιδιαίτερα επιδέξιες χειρουργικές ικανότητες. Η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της. Η πολυετής εμπειρία της, της επιτρέπει να αντιμετωπίζει με επιτυχία και πολλά δύσκολα περιστατικά που χρήζουν επανεπέμβασης λόγω mal practice, sclera show, μετεγχειρητικού εντρόπιουκαι άλλων κακών χειρουργικών αποτελεσμάτων.

Οι ασθενείς μας που επιλέγουν βλεφαροπλαστική, συνήθως χρήζουν και άλλων τεχνικών ή χειρουργικών επεμβάσεων ανανέωσης, για να έχουν μία αρμονική ανανέωση προσώπου. Αυτάείναι: Face Lift, Neck Lift, Brow Lift, θεραπείες με fillers και Βοτουλινική Τοξίνη. Στην κλινική εξέταση θα γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε. Εφόσον επιλέξετε την κλινική μας και τη γιατρό μας, να είστε βέβαιοι πως θα σας προτείνουμε το καλύτερο δυνατό πλάνο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

«Αφήστε τους ν’ αναρωτιούνται» είναι το μότο μας και οι επιλογές μας, αποσκοπούν σε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα.

Διαδικασία Βλεφαροπλαστικής

Χρόνια τώρα στην Clinic of Excellence “Plasis”, η Δρ. Τζαμαντάκη χρησιμοποιεί όχι απλό νυστέρι, αλλά Plasma Blade. Η εξελιγμένη τεχνολογία επιτρέπει ελάχιστο τραυματισμό, ελάχιστες έως καθόλου μελανιές και ελάχιστο πρήξιμο. Αυτό συνεπάγεται γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση. Το ένα ράμμα που τοποθετείται ενδοδερμικά (για 5 μέρες βλέπετε μόνο τις άκρες του), δε σας ενοχλεί και δεν περιορίζει ούτε στιγμή μετά το χειρουργείο, την όρασή σας.

Η βλεφαροπλαστική γίνεται συνήθως με τοπική αναισθησία, εκτός εάν συνδυάζεται με άλλες επεμβάσεις διαδικασίες, μπορεί να γίνει και με μέθη ή ακόμη και γενική αναισθησία. Την 5η με 6η μετεγχειρητική αφαιρείται η ενδοδερμική ραφή, όπου ήδη είστε σε εξαιρετική κατάσταση.

Κανονίστε την Επίσκεψή σας

Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη θεραπεία ή τον συνδυασμό αυτών που θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21