Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Διόρθωση από Ενέσιμα

Όλα αυτά τα «αλλοιωμένα» πρόσωπα που βλέπετε καθημερινά, είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε σας?

Ακατάλληλα υλικά από ανειδίκευτους «Ιατρούς» ή άλλους (όπως Οδοντίατροι, Αισθητικοί, Φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, επιχειρηματίες), οι οποίοι με μία σύριγγα στο χέρι, προσπαθούν να σας εκμαιεύσουν χρήματα, παραμορφώνοντας το πρόσωπό σας και διακινδυνεύοντας τη υγεία σας. Φυσικά, η ευθύνη δεν αναλογεί μόνο σε αυτούς αλλά πρωτίστως σε εσάς που τους επιλέγετε.

«Συχνά, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διορθώσω παραμορφωμένα πρόσωπα που είναι αποτέλεσμα άλλων γιατρών, ή μη. Το αντιαισθητικό αυτό αποτέλεσμα, αποτελεί πλήγμα στην Αισθητική Χειρουργική παγκοσμίως και πρέπει να σταματήσει. Τις περισσότερες φορές, η διόρθωση γίνεται εύκολα, άλλες λομως είναι εξαιρετικά δύσκολο, χρονοβόρο και με ιδιαίτερο ψυχολογικό κόστος. Μην καταφεύγετε σε φθηνές λύσεις, μην επιλέγετε κάτι επειδή σας το πρότεινε κάποια γνωστή σας, μην εμπιστεύεστε «γιατρούς» ή «ειδικούς» που δε γνωρίζετε! Να είστε πολύ προσεκτικές γιατί παίρνεται μία απόφαση που αφορά την υγεία σας αλλά και την εμφάνισή σας.»

                                             Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

   Στην Clinic of Excellence “Plasis”, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά της παγκόσμιας αγοράς όπως Juvederm – Restylane – Belotero – Βοτουλινικη Τοξίνη – Bocouture – Sculptra. Δε μπορείτε να αποκτήσετε τα «Μαγικά» αποτελέσματα που σας προσφέρουμε, με ακατάλληλα, απαγορευμένα και φθηνά υλικά.

Κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εξέτασης από τη Δρ. Τζαμαντάκη, θα σας προτείνει το ακριβές πλάνο για τη θεραπεία που κρίνει ως πλέον κατάλληλη για εσάς.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21