Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Μετωπιαιο Λιφτινγκ

Το κουρασμένο μέτωπο και τα πεσμένα φρύδια υποδεικνύουν έντονα την ηλικιακή μας κατάσταση. Η περιοχή του μετώπου είναι μια πολύ σημαντική θέση, που προκαλεί μια θυμωμένη ή νυσταγμένη εμφάνιση, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο υπάρχει το Μετωπιαίο Λίφτινγκ. Κάθε αλλοίωση που επιφέρει ο χρόνος στον ιστό, από τα μάτια μέχρι τη γραμμή των μαλλιών, να διορθωθεί. Αλλοιώσεις, όπως τα πεσμένα φρύδια, οι ρυτίδες στο μέτωπο και οι γραμμές συνοφρύωσης, περιλαμβάνονται όλα στο μετωπιαίο λιφτινγκ, επιτρέποντας στους ασθενείς να έχουν μια πιο φρέσκια εμφάνιση.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ακόμη και ως μια σχετικά μικρή διαδικασία, το Μετωπιαίο Λίφτινγκ και η ανόρθωση των οφρύων, εξακολουθεί να απαιτεί σοβαρή σκέψη. Ενώ μια πρώτη συζήτηση με την Δρ. Τζαμαντάκη θα καθορίσει τελικά αν είστε υποψήφιος/α για το χειρουργείο, μπορούμε να σας δώσουμε μια ιδέα, σε ποια περίπτωση αυτή η παρέμβαση είναι σωστή επιλογή για εσάς. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται η επέμβαση της βλεφαροπλαστικής να συνδυαστεί με το Μετωπιαίο Λίφτινγκ

Παρακάτω είναι οι βλάβες ιστών που διορθώνει αποτελεσματικά το Μετωπιαίο Λίφτινγκ:

  • Οριζόντια ρυτίδες ψηλά στη γέφυρα της μύτης
  • Έντονες πτυχές που μετακινούνται οριζοντίως στο μέτωπο
  • Κάθετες ρυτίδες μεταξύ των φρυδιών, γνωστές και ως γραμμές συνοφρύωσης
  • Τα πεσμένα φρύδια που εν μέρη καλύπτει τα μάτια και τα άνω βλέφαρα

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η Δρ. Τζαμαντάκη έχει μια μοναδική φιλοσοφία. Μετά την συμβουλευτική επίσκεψη σας μαζί της, το χειρουργικό πλάνο που θα δημιουργήσει είναι για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και θα είναι σε συνάρτηση με τους προσωπικούς σας στόχους επιτυγχάνοντας πάντα τα πιο φυσικά αποτελέσματα. Καθώς η εμπειρία και η σοφία διασταυρώνονται με τη χειρουργική της πορεία της Δρ. Τζαμαντάκη, καθιστά σαφές ότι δεν είναι όλοι οι ασθενείς κατάλληλοι υποψήφιοι για  χειρουργείο. Εάν η Δρ. Τζαμαντάκη σας δεχτεί για χειρουργική επέμβαση, αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι μπορεί πραγματικά και ειλικρινά να σας βοηθήσει να εισπράξετε τα αποτελέσματα που θέλετε και χρειάζεστε.

«Η καλλιτεχνική δημιουργία ενός όμορφου και φυσικού προσώπου, μου χαρίζει την μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση»

Ενώ η ανεξάρτητη έρευνα είναι χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποτέ δεν θα είναι πλήρως συνδεδεμένη με εσάς και τις πραγματικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης σας με την Δρ. Τζαμαντάκη, οι γενικές πληροφορίες που θα έχετε λάβει μέχρι τότε θα γίνουν μια εξατομικευμένη λύση του προβλήματος, ενώ με την αισθητική της ματιά, θα σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

«Πριν προγραμματίσω μια χειρουργική επέμβαση, αρχικά εξετάζω το προσώπου του/της ασθενούς μου. Αποτελείται από πολλές λεπτές, αλλά και πολύ σημαντικές πτυχές της ομορφιάς και της φυσικής φρέσκιας εμφάνισης, όπως η ποιότητα του δέρματος και των μαλλιών, το χρώμα των φρυδιών και πυκνότητα τους, καθώς και η κατάσταση του λαιμού και του ντεκολτέ. Δεν παραμελώ φυσικά τη διαδικασία γήρανσης στα χέρια. Χρησιμοποιώ μια περιεκτική ανάλυση του προσώπου για να χαράξω αποτελεσματικά, ολιστικά, αρμονικά, τρισδιάστατα 3D, το πλάνο της θεραπείας το οποίο θα ακολουθήσω. Μπορεί να περιλαμβάνει κατάλληλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας/ ενέσιμα, θεραπεία με λέιζερ για ανάπλαση και φωτογήρανση. Μόνο με αυτόν τον καθολικό τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε αποτελεσματικά και αξιόπιστα ακαταμάχητα φυσικά αποτελέσματα».

   Από τη Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21