Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Ρινοπλαστική

Η μύτη είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας, είναι αυτό που χαρακτηρίζει την “προσωπικότητα”. Είναι χαρακτηριστικό που συνδέετε με την εθνικότητά, τις ρίζες και γενικά την καταγωγή της οικογένειάς μας.

Η ρινοπλαστική είναι από τις πλέον συχνές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται, τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες σε ολοένα μικρότερη ηλικία. Θεωρώντας ότι δεν σας αρέσει η μύτη που η φύση σας προίκισε, δημιουργεί έλλειψη αυτοπεποίθησης και μπορεί να επηρεάσει όλη την πορεία της ζωής σας. Συνειδητά λοιπόν κανείς ζητά την βελτίωση της εικόνας του. Μια πετυχημένη ρινοπλαστική είναι αυτή που ακόμα και η δική σας οικογένεια(οι λιγότερο παρατηρητικοί) δεν θα μπορούν να ανιχνεύσουν ότι είναι αποτέλεσμα από το χέρι του πλαστικού. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας άριστα εκτελούμενης ρινικής διαμόρφωσης. Είναι η επέμβαση που θα εναρμονίζει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου με το σχήμα και τις αισθητικές γραμμές του προσώπου σας δείχνοντας φυσικά καλλίγραμμο.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ρινοπλαστική είναι ένα περίπλοκο χειρουργείο για αυτό τον λόγο θα πρέπει να το χειριστεί ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός. Κάθε φορά που τροποποιείται το κεντρικό χαρακτηριστικό του προσώπου, αυτό επηρεάζει με την σειρά του, όλο το σύνολο της όψης μας. Η άριστη τεχνική και η λεπτομερής προσέγγιση είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή μιας υπερβολικής διόρθωσης. Ενώ μια επίσκεψη με την Δρ. Τζαμαντάκη θα καθορίσει τελικά την υποψηφιότητά σας, μπορείτε να εξετάσετε τις ακόλουθες ενδείξεις , για την επέμβαση της ρινοπλαστικής

Βελτίωση της εικόνας της μύτης σας σε ανφας, ¾, ή και προφίλ
Δυσμορφία και δυσανάλογη ρινική πυραμίδα, σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας
Αντιμετωπίζει ένα εκ γενετής πρόβλημα, σπασμένη μύτη ή αποτέλεσμα τραύματος
Διόρθωση προβλημάτων όπως τη λειτουργία της αναπνοής, π.χ. διάφραγμα, υπερτροφικές κόγχες

Δύο είναι οι βασικές χειρουργικές τεχνικές, η ανοιχτή ρινοπλαστική και η κλειστή.

Η ανοιχτή ρινοπλαστική επιτρέπει μεγαλύτερη χειρουργική ευελιξία και ακριβής πλάσιμο του ακρορινίου «tip», αλλά και του κυρίως χόνδρινου σκελετού(π.χ. μετά από τραύμα) σε καταστάσεις επανεπεμβάσεων ρινοπλαστικής ή όταν αυτή η αποκατάσταση πρέπει να γίνει με χόνδρινα μοσχεύματα. Η επιλογή από μέρους της Δρ. Τζαμαντάκη σε ανοικτή ρινοπλαστική έγκειται στο γεγονός πως επεμβαίνουμε με απόλυτη ακρίβεια και κατά συνέπεια ελέγχοντας πλήρως το τελικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η κλειστή ρινοπλαστική επιλέγετε, όταν το πρόβλημα εντοπίζεται στα ρινικά οστά και στη ράχη της ρινός.

Οι τομές της κλειστής ρινοπλαστικής γίνονται στο εσωτερικό των ρουθουνιών και είναι αόρατες. Στην ανοιχτή επίσης η τομή είναι κρυμμένη σε τέτοιο σημείο που επίσης είναι δυσδιόρατη.

Η φιλοσοφία της ανοιχτής ρινοπλστικής και η απόλυτη ακρίβεια του αποτελέσματος που δίνει είναι και ο λόγος ότι τα τελευταία χρόνια διαδίδεται όλο και περισσότερο μεταξύ των χειρουργών.

Η εξελιγμένη ρινοπλαστική που θα κάνετε με τη Δρ. Τζαμαντάκη θα σας εκπλήξει στην γρήγορη και ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία σας. Η γιατρός είναι ιδιαίτερα προσεκτική και έχει εξειδικευτεί στη λεπτομέρεια που όμως κρίνουν την διαφορά στο αποτέλεσμα, αλλά και στον χρόνο ανάρρωσης σας .

Ενώ η ανεξάρτητη έρευνα στο internet είναι χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποτέ δεν θα είναι πλήρως συνδεδεμένη με εσάς και τις πραγματικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας με την Δρ. Τζαμαντάκη, οι γενικές πληροφορίες που θα έχετε λάβει μέχρι τότε, θα γίνουν μια εξατομικευμένη προσέγγιση ενώ με την αισθητική της ματιά, θα σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21