Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Ενέσιμα – Υαλουρονικό

 

Το μυστικό μας για φυσικά αποτελέσματα

   Με την πάροδο των ετών, το κολλαγόνο, το λίπος, ακόμα και η κατανομή των σκελετικών μυών του προσώπου μας, αλλοιώνεται. Οι αλλαγές που φέρνει το γήρας, δημιουργούν ρυτίδες και απώλεια όγκου από την περιοχή, βλέποντας την εικόνα μας να αλλάζει με δυσάρεστο τρόπο!

Στην Clinic of Excellence Plasis, αντιλαμβανόμαστε πως οι διακριτικές αλλαγές στην εμφάνιση, είναι ο μόνος τρόπος για να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο και να τον ενισχύσουμε με φυσικό αποτέλεσμα. Το νόημα της χρήσης των ενέσιμων υλικών, έχει λανθασμένα μεταφραστεί από κάποιους γιατρούς, ως ο τρόπος επανάκτησης του χαμένου όγκου από το πρόσωπό, «γεμίζοντας το με υλικά», «φουσκώνοντας» και πολλές φορές αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του. Η αλήθεια είναι, πως το κατάλληλο για κάθε θέση υαλουρονικό, πρέπει να τοποθετηθεί σε τέτοιο βάθος και με τέτοιο τρόπο, ώστε ν’ αποκαταστήσει την επερχόμενη ατροφία αλλά και πτώση, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά σας, αλλά να σας προσφέρει πιο φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

   Υγρό Λιφτ ονομάζεται η αναίμακτη και αμέσως ορατή διαδικασία, κατά την οποία το πρόσωπο πλάθετε από του εν τω βάθει ιστούς, μέχρι την επιφάνεια της επιδερμίδας, ώστε να αποκατασταθούν α) η ατροφία, κυρίως στο άνω και μέσω τριτημόριο του προσώπου, το λεγόμενο Mid Face και το στεφάνι της νιότης και β) η τοποθέτηση των υλικών στο κάτω κινητό τμήμα, γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε η υπάρχουσα ήπια πτώση να βελτιωθεί και να μην επιδεινωθεί τα επόμενα χρόνια (αλλαγή των σημείων της πτώσης vectors).

Το αποτέλεσμα ενός φυσικού Υγρού Λιφτ είναι εξαιρετικό, καθώς με ανώδυνο και άμεσο τρόπο, αφαιρεί πολλά χρόνια κούρασης και ρυτίδων από την εικόνα σας.

Η Δρ. Τζαμαντάκη σαν γυναίκα Πλαστικός, έχει ήδη πολλές χιλιάδες περιστατικών γλυπτικής προσώπου με άριστα αποτελέσματα. «Εκ του αποτελέσματος, κρινόμαστε», όπως λέει και η ίδια. Η φήμη της είναι χτισμένη σταδιακά μέσα στα χρόνια μόνο εκ των αποτελεσμάτων της, που την κατατάσσουν Leader στην Ελληνική Επικράτεια και από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες υαλουρονικών παγκοσμίως Restylane και Juvederm.

Η Δρ. Τζαμαντάκη ασχολείται προσωπικά με την γλυπτική προσώπου σας.  Δεν αφήνει βοηθούς ή άλλους συνεργάτες, να μάθουν πάνω στο πρόσωπό σας, ουτε καν ν’ ακουμπήσουν!!! Εξετάζει 3D τρισδιάστατα τις ανάγκες σας και επιλέγει τον καταλληλότερο τρόπο αποκατάστασης.

Τον τρόπο τον γνωρίζει εκείνη, το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι και δεν είναι άλλο και σε σας, από μια απόλυτα φυσική και ξεκούραστη εικόνα. Συνήθως, χρειάζεται περίπου μία ώρα για να σας χαρίσει την φρεσκότερη εκδοχή σας!

Η διαδικασία χαρακτηρίζεται σαν «μαγική».

Κάθεστε στην καρέκλα της και σηκώνεστε αρκετά χρόνια νεότεροι, χωρίς πόνο, μελανιές, πρηξίματα!!! Το αποτέλεσμα διαρκεί 3 με 4 χρόνια. Χρειάζεται στον 1 με 1,5 χρόνο κάποια συντήρηση, εάν και εφόσον το επιθυμείται. Εάν όχι, μετά από 3-4 χρόνια, θα είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το να μην είχατε προβεί στη διαδικασία.

Η Δρ. Τζαμαντάκη χρησιμοποιεί αποκλειστικά εξαιρετικής ποιότητας υλικά, διαφόρων τύπων, Juvederm – Restylane –Belotero, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Η φήμη της είναι τέτοια στην Ελλάδα, που όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται στη γιατρό μας για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» από ενέσιμα., όπου έχουν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους. Είναι η τελευταία τους επιλογή, γνωρίζοντας ότι θ’ αποκαταστήσει το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο.

   Όσον αφορά τους ασθενείς της, η Δρ. Τζαμαντάκη δε κάνει «εκπτώσεις» στην ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών της. Η πολυετής εμπειρία της σε συνδυασμό με τις ανεπτυγμένες ικανότητές της και την καλαισθησία που τη διακατέχει, την έχει κάνει γνωστή ως αυθεντία στη γλυπτική προσώπου στην Ελλάδα.

Είστε Έτοιμες για μία Απόλυτα Φυσική Αλλαγή?

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21