Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Νήματα Lift / Εξαρτήματα Face LIft

 

Μήπως το πρόσωπο και ο λαιμός σας, προδίδουν την ηλικία σας? Δυστυχώς, τα πρώτα σημάδια του γήρατος εμφανίζονται σε αυτές τις περιοχές! Αρχικά, αρχίζουμε και χάνουμε λίπος στο πρόσωπό μας, ο ιστός στα ζυγωματικά και το περίγραμμα του προσώπου μας χαλαρώνει και το κάτω μέρους του προσώπου και ο λαιμός αρχίζουν να βαραίνουν. Το Λίφτινγκ με Νήματα “Facial Thread Lifting”, ανασηκώνει ένα ήπια πεσμένο δέρμα στο πρόσωπο και στον λαιμό και δημιουργεί ένα πιο λείο και νεανικό, φυσικό αποτέλεσμα. Το λίφτινγκ με νήματα στο πρόσωπο και στον λαιμό, είναι ιδανικό για όσους παρουσιάζουν αρχόμενη έως ήπια χαλάρωση στο δέρμα τους. Κάποιες φορές δεν είναι ενδεδειγμένο το Thread Lift για το πρόσωπό σας, οπότε η γιατρός θα σας προτείνει π.χ. ένα Pinch Lift, U Lift, Mini face Lift, εξαρτάται από τις ενδείξεις σας. Η Δρ. Τζαμαντάκη, θα αξιολογήσει και θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή για εσάς. Ελάχιστο τραύμα με maximum αποτέλεσμα, είναι ο χρυσός κανόνας στις παρεμβάσεις προσώπου.

Διαδικασία Thread Lift

H Δρ. Τζαμαντάκη, πρωτοπόρος στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική έχει ήδη στη δωδεκαετή πείρα της, αρκετές χιλιάδες απολύτως πετυχημένων περιστατικών. Η επέμβαση είναι ανώδυνη και γίνεται υπό τοπική αναισθησία ή και μέθη. Αναλόγως τι πρέπει να φτιάξει, μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως 2 ώρες. Υπάρχουν thread μόνο για να στηρίξουν τους εν τω βάθει ιστούς, δημιουργώντας ένα σταθερό πλέγμα και άλλα που ονομάζονται Suspension Devices και τα οποία έχουν ήπιες ικανότητες ανάρτησης του πεσμένου δέρματος στις διάφορες θέσεις του προσώπου. Με τα νήματα μπορούμε να σηκώσουμε ήπια τα φρύδια, να ανασηκώσουμε το tip της μύτης, να μειώσουμε την απόσταση του άνω χείλους σε σχέση με το ακρορίνιο, το λεγόμενο “Lip Lift”, να προσδιορίσουμε τις γωνίες της κάτω γνάθου “jaw line”, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση στην κάτω γνάθο. Ουσιαστικά, βοηθάμε τον ήπια χαλαρωμένο ιστό να επανέλθει σε νεότερη κατάσταση, πιο σφριγηλή και ταυτόχρονα με τα εξαρτήματα Face Lift (suspension devices), καταφέρνουμε να πλάσουμε ένα πιο σφριγηλό προφίλ. Δε θα πρέπει να συγχέεται το αποτέλεσμα ενός Thread Lift με ενός Face Lift!!!  Η γιατρός είναι γνωστή ότι λέει τα πράγματα ως έχουν. Εάν έχετε ένδειξη και μπορεί να σας δώσει ένα τέλειο αποτέλεσμα, θα σας προτείνει αυτήν την τεχνική, ειδάλλως θα σας προτείνει την ενδεδειγμένη χειρουργική διαδικασία για εσάς. Είναι γνωστή πως λέει όχι σε πολύ περισσότερους ασθενείς, απ’ ότι δέχεται να αντιμετωπίσει. Αυτό, γιατί ο κόσμος έχει μία εντελώς λαθεμένη εικόνα της Πλαστικής Χειρουργικής, τόσο στο επεμβατικό κομμάτι, όσο και στο μη επεμβατικό. Η πετυχημένη Πλαστική είναι αυτή που θα κάνει τους άλλους ν’ αναρωτιούνται εάν έχετε κάνει κάτι ή όχι. Γίνεται κτήμα αυτού που τη φέρει και εναρμονίζεται απόλυτα φυσικά με το σύνολο της εικόνας του. Τον δρόμο για την επίτευξη ενός φυσικού αποτελέσματος, τον γνωρίζει η γιατρός που θα σας κατευθύνει ώστε να έχετε με ελάχιστο τραύμα το maximum αποτέλεσμα.

 

«Αφήστε τους να μαντέψουν»

 

Ιδανικές Περιοχές για το ελάχιστα επεμβατικό Face Lift

Η Δρ. Τζαμαντάκη χρησιμοποιεί νήματα APTOS/ Silhouette Lift  για το λίφτινγκ προσώπου και λαιμού.

 • Ήπια χαλάρωση προσώπου- Δημιουργία σταθερού υποδόριου ιστού
 • Ανόρθωση Οφρύων
 • Περίγραμμα Προσώπου
 • Μείωση χαλάρωσης Παρειών
 • Ελαχιστοποίηση Ρινοχειλικών Πτυχώσεων
 • Lip lift
 • Βελτίωση χαλάρωσης λαιμού

Πλεονεκτήματα του Λίφτινγκ με Νήματα

 • Μικροσκοπικές τομές που δεν αφήνουν σημάδια
 • Γρήγορη ανάρρωση
 • Τοπική αναισθησία
 • Οι εκχυμώσεις και το οίδημα, εάν υπάρξουν, υποχωρούν άμεσα
 • Δε νιώθετε πόνο και δε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Στο διήμερο ήδη είστε σε άριστη κατάσταση
 • Απόλυτα αναμενόμενα, ελεγχόμενα και φυσικά αποτελέσματα
 • Δε μπορεί να προκληθεί μόνιμη μη αναστρέψιμη βλάβη

Μειονεκτήματα του Λίφτινγκ με Νήματα

 • Θα πρέπει να επαναλάβετε εάν όχι σε όλες τις θέσεις θεραπείας, σίγουρα στο jaw line και το άνω τμήμα του λαιμού. Αναλόγως την προϋπάρχουσα χαλάρωση, η επανάληψη πρέπει να γίνει σε ένα με ενάμιση χρόνο.
 • Υψηλό κόστος: για να πλαστεί και ν’ αναρτηθεί το πρόσωπο ομοιόμορφα και σωστά, χρειάζεται αρκετά, διαφορετικού τύπου. (Threads and Suspension Devices)

Ποιο είναι το κόστος?

Το κόστος ποικίλλει, ανάλογα με τις περιοχές που χρειάζονται επέμβαση αλλά και το μέγεθος της χαλάρωσης σε αυτές. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας ενημερώσει για το τελικό κόστος κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εξέτασης.

Είστε Έτοιμες για μία Απόλυτα Φυσική Αλλαγή?

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21