Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Αυξητική / Επανασχηματισμός Γλουτών

Αρκετοί άνθρωποι θεωρούν τους «πλούσιους» γλουτούς, ως ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό χαρακτηριστικό. Μπορεί να βοηθήσει όλο το σώμα να έχει μία πιο νεανική όψη, πιο ερωτική και πιο σωστά δομημένο. Αν έχετε γεννηθεί με επίπεδους ή δίχως ιδιαίτερο σχήμα γλουτούς, η αυξητική γλουτών, είναι μία εξαιρετική επιλογή. Η Δρ. Τζαμαντάκη χρησιμοποιώντας μία ειδική τεχνική, δημιουργεί άψογα σχηματισμένους και καμπυλωτούς γλουτούς, που δείχνουν και νιώθουν φυσικοί.

Στην Clinic Of Excellence “Plasis”, η πλαστικός μας προσφέρει την BBL(Brazilian Butt Lift ή SCurved Buttock Lift), η οποία είναι μία ιδιαίτερη επέμβαση και δίνει συγκεκριμένα ιδιαίτερη σημασία στις καμπύλες του σώματος σε συνάρτηση με τους γλουτούς σας. Χρησιμοποιείται η 4High Definition Vaser Liposculpture

Αυτή η επέμβαση πραγματοποιείται με έναν συνδυασμό διαφόρων ενεργειών , που εξειδικεύονται σε κάθε ασθενή, ώστε να δώσουμε το ιδανικό γι΄ αυτήν αποτέλεσμα. Περιλαμβάνει μεταφορά λίπους, το οποίο αφαιρείται από τις προβληματικές περιοχές της ασθενούς, και αφού καθαριστεί, εγχέεται σε συγκεκριμένες θέσεις των γλουτών ώστε να δώσει το επιθυμητό όγκο και σχήμα. Όχι μόνο οι γλουτοί σας φαίνονται μεγαλύτεροι αλλά και το υπόλοιπο σώμα φαίνεται σχετικά πιο λεπτό. Οι γλουτοί ανορθώνονται και ξανασχηματίζονται χαρίζοντας καμπύλες. Το σώμα  είναι πιο αρμονικό και οι αναλογίες, δίνουν την ιδανική σιλουέτα.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αναρωτιέστε αν το buttock enhancement, σας ταιριάζει? Πολύ πιθανόν, αν έχετε κάποια από τις παρακάτω ενδείξεις:

  • Έχετε δυσανάλογα διαμορφωμένους, επίπεδους ή χαλαρούς γλουτούς.
  • Επιθυμείτε βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής των γλουτών – γοφών- μέσης, σε αναλογία με τον σωματότυπό σας.
  • Έχετε περίσσιο λίπος σε άλλα σημεία του σώματος σας, όπως μηρούς- γλουτούς, κοιλιακή χώρα.

Ακόμα και αν διαθέτετε έναν πιο αδύνατο σωματότυπο, η γιατρός μπορεί να βρει περίσσια λίπους για να σας δώσει το σχήμα που θέλετε στους γλουτούς. Οι γνώσεις της και η εμπειρία της, της δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίζει λιπώδη ιστό, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ακόμα και λίγο λίπος, αν τοποθετηθεί στο σωστό σημείο, κάνει θαύματα ακόμα και στους πιο λεπτούς ασθενείς. Παρακαλώ, μην προβείτε σε έγχυση απαγορευμένων ενέσιμων υλικών χωρίς να συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένα ειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.

Σιλικονούχα Ενθέματα Γλουτών ή Αυξητική Γλουτών με Λιπομεταφορά BBL?

H 4D High Def Vaser Λιπογλυπτική, με μεταφορά λίπους, υπερέχει σαφώς από τη χρήση ενθεμάτων για τη αυξητική γλουτών για διάφορους λόγους:

  • Το δικό σας λίπος είναι ένα φυσικό υλικό το οποίο δίνει απολύτως φυσικό αποτέλεσμα
  • Ο χρόνος ανάρρωσης στην περίπτωση των ενθεμάτων είναι μακρύς και ουσιαστικά πάντα πρέπει να προσέχετε.
  • Ο σχηματισμός των γλουτών μέσω της λιπομεταφοράς, ταυτόχρονα σμιλεύει την κοιλιά, τη μέση, τους γοφούς, προσδίδοντας απόλυτη αρμονία τη νέα, καλοσχηματισμένη σιλουέτα. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν ενθέματα, ως έσχατη λύση.
  • Τα ενθέματα πάντα έχουν τον κίνδυνο να προκαλέσουν φλεγμονή, αλλά κυρίως να μετατοπιστούν, αλλοιώνοντας το σχήμα των γλουτών και την ανάγκη για δεύτερη διορθωτική επέμβαση.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το ενδεδειγμένο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς που μπορεί να προκύψει.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής επίσκεψης στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Με την πείρα και την εξαιρετική αίσθηση αρμονίας που χαρακτηρίζουν τη γιατρό, να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι πέραν του δέοντος, όπως άλλωστε είναι και τα χιλιάδες περιστατικά ευχαριστημένων ασθενών της.

«Αφήστε τους να μαντέψουν»

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21