Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Κοιλιοπλαστική

Αν μία εγκυμοσύνη ή μία απότομη απώλεια βάρους, σας έχει αφήσει με περίσσεια δέρματος στην περιοχή του κοιλιακού τοιχώματος, τότε η κοιλιοπλαστική είναι η μοναδική λύση που θα αποκαταστήσει την περιοχή. Όταν πραγματοποιείται από τη Δρ. Τζαμαντάκη, η απόλυτη προσοχή της στη λεπτομέρεια, επιφέρουν μία μοναδική αλλαγή στην εικόνα και το σχήμα του σώματος σας. Είναι εντυπωσιακό πως η περίσσεια του δέρματος και του λίπους, μεταμορφώνουν την κοιλιά σας χωρίς εικόνα χαλάρωσης, ενώ πολλές φορές πρέπει να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση σε ορισμένα σημεία του κοιλιακού τοιχώματος. Έτσι σμιλεύεται ο κορμός, χαρίζοντας αξιοθαύμαστα αισθητικά αποτελέσματα.

Συνδυάζοντας την σωματική καλαισθησία με την άνεση στην καθημερινότητά σας, η κοιλιοπλαστική δεν είναι απλά μία κοιλιοπλαστικη είναι η αναβάθμιση στην ποιότητα της ζωής σας.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Το πρώτο βήμα της επέμβασης, είναι η πλήρη επίγνωση από μέρους του ασθενούς, του τι περιλαμβάνει μία κοιλιοπλαστική. Η Δρ. Τζαμαντάκη πιστεύει ακράδαντα πως οι ασθενείς της λαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες όταν το προεγχειρητικό στάδιο, η ανάρρωση και το αναμενόμενο τελικό αποτέλεσμα, είναι πλήρως κατανοητά από τους ίδιους.

Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές στην κοιλιοπλαστική, όπου η καθεμία επιλύει διαφορετικά θέματα. Για τους περισσότερους ασθενείς, μια «κλασσική» κοιλιοπλαστική αποτελείται από μία επέμβαση μέσω  της οποίας χειρουργικά αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος και του λίπους πάνω και κάτω από τον ομφαλό και συγχρόνως ενδυναμώνονται οι κοιλιακοί μύες, έτσι ώστε μετά την επέμβαση η κοιλιά να είναι επίπεδη με σχηματισμένους τους μύες του κοιλιακού τοιχώματος, “sixpack” για τους άνδρες και “champagnegroove” για τις γυναίκες. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως σε κάποιες περιπτώσεις συνδυάζουμε την κοιλιοπλαστική με περιοχική λιποαναρρόφηση αλλά και με γενικότερη λιποαναρρόφηση της κοιλιάς διότι έτσι καταλήγουμε σε ακόμα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Μία «μίνι» κοιλιοπλαστική, αναφέρεται σε μικρότερης έκτασης χαλάρωση, κάτω από τον ομφαλό. Μίας μεγαλύτερης έκτασης κοιλιοπλαστική, κρίνεται απαραίτητη όταν η περίσσεια δέρματος βρίσκεται τόσο στην κοιλιακή χώρα, όσο και στις πλάγιες περιοχές της κοιλιάς. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μία μεγαλύτερη τομή είναι αναγκαία για να αφαιρεθεί όλο το περισσευούμενο δέρμα. Για τη γιατρό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατευθύνει τους ασθενείς της στην ενδεικνυόμενη χειρουργική επέμβαση. Η φιλοσοφία της αφορά όχι την οικονομική δυνατότητα των ασθενών αλλά την επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος με το λιγότερο ιστικό κόστος. Αυτό σημαίνει πως με το ελάχιστο χειρουργικό τραύμα, θα καταφέρει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Μέσα από την κλινική εξέταση, το επεμβατικό πλάνο πρέπει να είναι πλήρως συνυφασμένο με τα θέλω, και τους στόχους του ασθενούς, καθώς και με τη δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των οδηγιών στο μετεγχειρητικό στάδιο. Αν η Δρ. Τζαμαντάκη δεχθεί να προχωρήσει στην κοιλιοπλαστική σας, θα είναι επειδή μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

  • Περίσσια δέρματος και λίπους στην κοιλιακή περιοχή.
  • Ιστοί που είναι ιδιαίτερα χαλαροί και πεσμένοι γύρω από τον ομφαλό και κάτω από αυτόν.
  • Διάταση του πρόσθιου κοιλιακού τοιχώματος (κυρίως μετά την εγκυμοσύνη).
  • Χαλάρωση και συσσώρευση λίπους υπέρ- ύπο- ομφάλια, καθώς και στα πλαϊνά στην περιοχή της μέσης.
  • Κρεμάμενη κοιλία.
  • Πολλές φορές συνδυάζεται με διάφορες κήλες του πρόσθιου κοιλιακού τοιχώματος (ομφαλοκήλη, λευκής γραμμής, παράμεση, κτλ).

ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΜΦΑΛΟΥ

Ένα συχνά παραμελημένο κομμάτι της κοιλιοπλαστικής είναι η επαναδημιουργία του ομφαλού. Κατά τη διάρκεια της κοιλιοπλαστικής, ο ομφαλός επανατοποθετείται, αφού το περίσσιο δέρμα έχει αφαιρεθεί. Η τελειομανία της Δρ. Τζαμαντάκη έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται η επέμβαση με τέτοιον τρόπο, ώστε να είναι δυσδιόρατη η ουλή στον ομφαλό. Η ιατρός θεωρεί εξαιρετικά ουσιαστικό, ο ομφαλός να φαίνεται φυσικός χωρίς την παραμικρή ανισορροπία που θα πρόδιδε κάποια επέμβαση.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η κάθε τομή ράβεται από την ίδια την γιατρό, καθώς αυτή είναι και μία ιδιαίτερη ικανότητά της, που τη διαφοροποιεί από άλλους πλαστικούς χειρουργούς (που αφήνουν νεότερους ιατρούς να ράβουν). Καταφέρνει και πετυχαίνει δυσδιόρατες, καλαίσθητες και καλά κρυμμένες ουλές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Αμέσως μετά την κοιλιοπλαστική από την Δρ. Τζαμαντάκη, ο ασθενής βλέπει το σώμα του καλοσχηματισμένο και αδυνατισμένο ταυτόχρονα, με μία κοιλιά επίπεδη, όπως ήταν παλαιότερα. Κοιτώντας την εικόνα σας στον καθρέφτη μετά την επέμβαση, κάθε περίσσια δέρματος θα έχει αφαιρεθεί και η κοιλιακή σας χώρα θα είναι σφριγηλή και επίπεδη, προσθέτοντας έτσι μία πιο λεπτή και γυμνασμένη εικόνα στην εμφάνιση σας. Το καλύτερο είναι πως μπορείτε πλέον να έχετε την αυτοπεποίθηση να φοράτε στενά ρούχα, να δείχνετε τους κοιλιακούς σας μύες γιατί θα έχετε το καλοσχηματισμένο σώμα που πάντα επιθυμούσατε.

Χάρη στην προσοχή της Δρ. Τζαμαντάκη στην κάθε λεπτομέρεια και την αφοσίωση της στην τελειότητα, το αποτέλεσμα της επέμβασης θα είναι το πλέον φυσικό. Η γιατρός θα κάνει τα μέγιστα για να παραμείνει το ελάχιστο της ουλής, η οποία θα είναι απολύτως καλυμμένη στο μαγιό ή/και στο εσώρουχο σας. Εκτός από αυτήν τη λεπτή γραμμή, δε θα υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο πως έχετε προβεί σε κοιλιοπλαστική, καθώς η κοιλιακή σας χώρα θα είναι φυσική και χωρίς ανομοιογένειες στο σημείο του ομφαλού. Το στομάχι σας θα φαίνεται φυσικά λείο, σφριγηλό, λεπτό και συσφιγμένο.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία του ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στην επέμβαση και να αντιληφθούν την αυτοπεποίθηση της για το αναμενόμενο, άριστο τελικό αποτέλεσμα

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Με την εξαιρετική αίσθηση αρμονίας και χάρης που χαρακτηρίζουν την Δρ. Τζαμαντάκη, να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι πέραν του δέοντος.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21