Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Λιποαναρρόφηση

Ενώ όλοι μας έχουμε ακούσει τον όρο λιποαναρρόφηση, στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε παρεξηγήσει τον ουσιαστικό λόγο αυτής της επέμβασης. Αν και κάποιοι χειρουργοί μπορεί να διαφωνούν, η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους και δεν αποτελεί εναλλακτική λύση της δίαιτας ή της άσκησης. Απεναντίας είναι μία εκλεπτυσμένη αισθητική χειρουργική επέμβαση διαμόρφωσης του σώματος. Όταν πραγματοποιείται σωστά, η λιποαναρρόφηση δίνει τη μοναδική δυνατότητα να διορθώσουμε δυσαναλογίες στο σώμα μας και να σχηματίσουμε μία πιο καλλίγραμμη σιλουέτα. Η Δρ. Τζαμαντάκη, όταν  χρησιμοποιεί τη λιποαναρρόφηση σε κάποιο προβληματικό σημείο στο σώμα, αντιλαμβάνεται και διαβλέπει το αποτέλεσμα σε ολόκληρη τη σωματοδομή μετά από την επέμβαση, επιτρέποντας της με αυτόν τον τρόπο να παρέχει τα πλέον φυσικά και καλαίσθητα αποτελέσματα.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η περίσσια του περιοχικού λίπους που δε φεύγει με σωστή διατροφή και άσκηση, κρίνεται συνήθως κληρονομική. Γι’ αυτούς ακριβώς τους ασθενείς, η λιποαναρρόφηση είναι η μοναδική λύση που θα τους δώσει τα μόνιμα αποτελέσματα, που τόσο επιθυμούν, εξαλείφοντας τα αντιαισθητικά παχάκια στους γλουτούς, τους γοφούς, στην περιφέρεια της μέσης ή στην κοιλιακή χώρα. Άλλα σημεία στα οποία επίσης «επιμένει» το συσσωρευμένο λίπος είναι οι γάμπες, το εσωτερικό των γονάτων, το άνω τμήμα του βραχίονα, καθώς και το προγούλι.

Η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη έχει τελειοποιήσει την Τρισδιάστατη Υψηλής Ευκρίνειας λιποαναρρόφηση και μπορεί να σμιλεύει, να σχηματίζει και να δημιουργεί ένα πραγματικά αψεγάδιαστο σώμα. Μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική καμπύλη και να σχηματίσει “six pack” κοιλιακούς στους άνδρες ή “champagne groove” στις γυναίκες. Και αυτή δεν είναι η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση! Με τη High- Def λιποαναρρόφηση “Vaser Lipo”, σμιλεύεται με απόλυτη λεπτομέρεια ο λιπώδης ιστός και είναι έτσι άριστα σχεδιασμένη ώστε όχι μόνο να αφαιρεί το λίπος αλλά ταυτόχρονα να σφίξει το δέρμα. Αυτό επιτρέπει ταυτόχρονα, την πραγματοποίηση της λιποαναρρόφησης σε ακόμη μεγαλύτερες ηλικίες, άνω των 40 και 60 ετών. Είναι αδιανόητο να πραγματοποιηθεί η λιποαναρρόφηση σε ηλικίες άνω των 50 ετών, κατανοείτε, πως ο χαλαρωμένος και ανελαστικός ιστός των 55-60 ετών, δε θα μπορούσε να σμιλευτεί εάν η τεχνολογία ταυτόχρονα δε δίνει και εσωτερική σύσφιξη.

Ένα άλλο μεγάλο avantage της Vaser Lipo, είναι ο μειωμένος χρόνος ανάρρωσης στο ελάχιστο, καθώς και μελανιές και οίδηματα είναι περιορισμένα έως καθόλου. Επίσης, δεν έχει μετεγχειρητικό πόνο! Αυτό εκφράζεται σε χρόνο ανάρρωσης μόλις δυο ημερών, όπου και επιστρέφετε στις καθημερινές σας ασχολίες. Επιπλέον, μπορεί να διαμορφώσει και να επανορθώσει επιφανειακά τον συνδετικό λιπώδη ιστό και να εξαφανίσει πλήρως την κυτταρίτιδα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η σμίλευση και αναδιαμόρφωση του σώματος, απαιτεί από τον χειρουργό, ιδιαίτερη καλαισθησία και σαφώς μεγάλη χειρουργική εμπειρία. Το αποτέλεσμα μίας πετυχημένης λιποαναρρόφησης, απαιτεί την επιλογή του σωστού πλαστικού, που συνδυάζει χειρουργική ικανότητα, καλαισθησία και να είναι εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό όπως είναι το 3D High Def “Vaser Lipo”.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία του ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στην επέμβαση και να αντιληφθούν την αυτοπεποίθηση της για το αναμενόμενο, άριστο τελικό αποτέλεσμα

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Με την εξαιρετική αίσθηση αρμονίας και χάρης που χαρακτηρίζουν την Δρ. Τζαμαντάκη, να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι πέραν του δέοντος.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21