Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

High – Def Λιπογλυπτική

Ο όρος λιπογλυπτική και επαναπροσδιορισμός του σχήματος του σώματος, αναφέρεται στη διαδικασία που μεταμορφώνει, τονίζει και βελτιώνει το σχήμα και την εικόνα του σώματος, γενικότερα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία αναφέρουν πως παρότι έχουν χάσει πολλά κιλά μέσω σωστής διατροφής, άσκησης και/ή επέμβασης, παρ’ όλα αυτά παραμένουν δυσαρεστημένοι βλέποντας την επίμονη κατανομή τοπικού λίπους και περίσσιου δέρματος σε αρκετά σημεία του σώματός τους και κυρίως στην περιοχή της κοιλιακής χώρας. Ως εκ τούτου, δυσκολεύονται να αγαπήσουν το νέο τους σώμα και να βρουν ρούχα που να τους «αγκαλιάζουν» όπως πρέπει.

Το θαύμα είναι η 4D Vaser Lipo λιπογλυπτική που στη νέα της εξελιγμένη μορφή έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί το λίπος, χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς, δημιουργώντας παράλληλα κοιλιακούς και δίνοντας την αίσθηση του μυώδους και αθλητικού σώματος. Η Δρ. Τζαμαντάκη χρησιμοποιεί τη λιπογλυπτική κυρίως σε υγιείς και γυμνασμένους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι παρότι κατέβαλαν επίπονες προσπάθειες με άσκηση και διατροφή, απέτυχαν.

Η έξυπνη τεχνολογία High Def Liposculpture Vaser Lipo, επιτρέπει τη φυσική προβολή των μυών, με φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων. Το σώμα σμιλεύεται προσεκτικά, αφαιρώντας λίπος από σημεία που περισσεύει και το εγχέουμε στα σημεία που είναι απαραίτητο. Έτσι, προσθέτουμε όγκο ώστε να τονίσουμε καμπύλες ή να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα.

Η τεχνολογία του Vaser Lipo επιτρέπει μέσω της παραγόμενης ενέργειας U/S υπερήχων να αποκολλά ατραυματικά το λιπώδη ιστό, αφήνοντας ανέπαφα αγγεία και νεύρα. Αυτό εκφράζεται μετεγχειρητικά, σε ελαχιστοποίηση του οιδήματος και εκχυμώσεων ενώ παράλληλα προκαλεί ερεθισμό των ινοβλαστών και συσφίγγει την περιοχή που εφαρμόζεται. Με το Vaser, μπορούμε να προβούμε σε λιποαναρρόφηση, ακόμη και σε ηλικίες άνω των 60 ετών, όταν η φυσική κατάσταση το επιτρέπει.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Η λιπογλυπτική εκτελείται στις παρακάτω περιοχές:

  • Γλουτούς και γοφούς
  • Κοιλιακή χώρα και περιφέρεια μέσης (συμπεριλαμβανομένων των πλαϊνών και της κάτω περιοχής αυτής
  • Μηρούς (έσω και έξω επιφάνεια)
  • Βραχίονες
  • Γάμπες και αστραγάλους
  • Πλάτη

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ            

Η λιπογλυπτική είναι μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση και πρέπει να πραγματοποιείται αφού όλες οι άλλες μέθοδοι (διατροφή και άσκηση), έχουν αποτύχει. Έχει τα μέγιστα αποτελέσματα σε υγιή άτομα που ασκούνται και είναι αρκετά κοντά στο ιδανικό τους βάρος. Αν και εφόσον, ισχύουν οι παραπάνω παράμετροι, τότε μόνο θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν πως η λιπογλυπτική είναι η μοναδική ουσιαστική λύση γι΄αυτούς.

Με την πεποίθηση να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η Δρ. Τζαμαντάκη ακολουθεί μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Μέσα από την κλινική εξέταση, το επεμβατικό πλάνο πρέπει να είναι πλήρως συνυφασμένο με τα θέλω, και τους στόχους του/της ασθενούς, καθώς και με τη δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των οδηγιών στο μετεγχειρητικό στάδιο. Αν η Δρ. Τζαμαντάκη δεχθεί να προχωρήσει στην λιπογλυπτική σας, θα είναι επειδή μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία του ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στην επέμβαση και να αντιληφθούν την αυτοπεποίθηση της για το αναμενόμενο, άριστο τελικό αποτέλεσμα

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής επίσκεψης στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Με την εξαιρετική αίσθηση αρμονίας και χάρης που χαρακτηρίζουν τη γιατρό, να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι πέραν του δέοντος, όπως άλλωστε είναι και τα χιλιάδες περιστατικά ευχαριστημένων ασθενών της.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21