Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

4D Hi–Def Lipoplasty

 

 

H επιθυμία κάθε γυναίκας για άψογο σώµα χωρίς κυτταρίτιδα, χαλάρωση και παχάκια σίγουρα δεν είναι πλέον άπιαστο όνειρο. Στις µέρες µας το να έχει κάποιος τέλειο σώµα µετά τα 40–45, σαφώς δεν είναι εύκολη υπόθεση, άλλα όχι και κλινικά ανέφικτη. Η εξελιγµένη αισθητική πλαστική χειρουργική αξιοποιεί τεχνολογικά τελειοποιηµένα Ιατρικά μηχανήματα και πραγµατοποιεί επιθυµίες, που χωρίς την χρήση τους δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθούν. Παχάκια, επιδερµική χαλάρωση και κυτταρίτιδα βρίσκουν οριστικό τέλος σε µια µόνο επέµβαση. Χωρίς πόνο, µελανιές, οίδηµα και καθήλωση στο σπίτι µετεγχειρητικά. Ακούγεται σαν εμπορικό τρικ για προσέλκυση πελατών, όμως δεν είναι έτσι.

Η Πλαστική µε τα πολυετή και πολυάριθµα κλινικά αποτελέσµατα ανά την υφήλιο αποδεικνύει την πραγµατικότητα. Η 4D Hi – Definition Lipoplasty, όπως ονοµάζεται η λιπογλυπτική που πραγµατοποιείται µε το εξελιγµένο τεχνολογικά 4D Vaser Lipo, μας λύνει τα χέρια αντιµετωπίζοντας οριστικά σύνθετα προβλήµατα, όπως αυτό της κυτταρίτιδας – επιδερµικής χαλάρωσης και λιποδυστροφίας σε ηλικίες, ακόµη και άνω των 40 ετών.

 

  1. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΞΆΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΎ ΠΆΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΊΤΙΔΑΣ;

Τα αποτελέσματα με κλασικά μηχανήματα λιποαναρρόφησης τύπου «Laser – Lipo», «Μηχανική αναρρόφηση», «Micro Vibration» κλπ. δυστυχώς δεν είναι τεχνολογικά συμβατά για σμίλευμα του σώματος σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες, όπου η επιδερμική χαλάρωση και/ή κυτταρίτιδα είναι εμφανείς. Η 4D Hi – Def Vaser Lipo με διαφορετική U/S ενέργεια και διαφορετικά «probes», αντιμετωπίζει οριστικά στο ίδιο χειρουργείο όλα τα προϋπάρχοντά προβλήματα.

 

  1. ΠΏΣ ΓΊΝΕΤΑΙ Η ΕΠΈΜΒΑΣΗ;

Η επέμβασή γίνεται στην κλινική συνήθως με μέθη και ο/η ασθενής παραμένει μόνο για λίγες ώρες μετεγχειρητικά. Από μικρές οπές 0,5 του εκ. εισχωρούν τα ειδικά «probes», που αποκολλούν το λιπώδη ιστό από το σώμα αφήνοντας νεύρα και αγγεία ανέπαφα. Η κατάλληλη U/S ενέργεια προκαλεί σύσφιγξη, γράμμωση, ενώ άλλα probes επιλέγονται στην περίπτωση της κυτταρίτιδας. Τα garments φοριούνται στην λήξη της επέμβασης κα παραμένουν αναλόγως για 20-30 ημέρες. Μετεγχειρητικά πόνος, μελανιές, οίδημα δυσφορία είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Αυτό οφείλεται στον ατραυματικό και ομοιογενές τρόπο που η U/S ενέργεια σμιλεύει του σώμα.

 

  1. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ;

Ένα τεράστιο avantage είναι ότι παρέχει προστασία των βλαστοκυττάρων, διατηρώντας τα ζωτικά. Γνωρίζουμε ότι ο λιπώδης ιστός είναι ο μοναδικός ιστός εξαιρετικά πλούσιος σε βλαστοκύτταρα στην ενήλικη ζωή. Δεκαετίες πλέον η Hi Definition Vaser Liposculpture, έχει αποδείξει κλινικά την ζωτικότητα των βλαστοκυττάρων από το λίπος που εξάγεται. Είναι η τεχνολογική αιτία που η λιποαναρρόφηση μπορεί να μετατραπεί σε λιπογλυπτική. Χάρη στην 3D Hi Def Vaser Lipo μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τρισδιάστατη 4D λιπογλυπτική με λιποπρόσθεση «Macro Fat» και εξάλειψη και της κυτταρίτιδας (ένα επίπεδο plusαπό το 3Dsculpting), το αποτέλεσμα αυτό παραμένει μέσα στα χρόνια χάρης στα ζωτικά βλαστοκύτταρα Το σώμα σμιλεύεται ομοιόμορφα χαρίζοντας θηλυκές καμπύλες, με αύξηση του όγκου και πλάσιμο του στήθους, Brazilian Butt Lift (BBL), με ταυτόχρονο σμίλευμα του κορμού στην μέση S-Curve, σχηματισμό γραμμωμένης κοιλιάς με το πολυπόθητο Champagne Groove, ενώ τα πόδια-γόνατα σμιλεύονται αναλόγως, χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Αντίστοιχα στο ανδρικό σώμα, έχουμε αρρενωποίηση στο στήθος, εξάλειψη των κλασικών σωσιβίων (παχάκια) στη μέση και «six pack» στην κοιλιακή χώρα.

Υπάρχει και η επιλογή της επεξεργασίας του λίπους «Nanofat». Ενα αυτόλογο προϊόν εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, χρησιμοποιείται στην Πλαστική Χειρουργική, για αλλαγή της ποιότητας του δέρματος σε πρόσωπο – λαιμό – ντεκολτέ – χέρια. Στο πρόσωπο επαναφέρει τις γωνίες της νιότης τονίζοντας τα ζυγωματικά, στο κέντρο του προσώπου «Mid Face», στα χείλη, στο στεφάνι της νιότης στο μέτωπο. Η αλλαγή στην ποιότητα του δέρματος είναι εντυπωσιακή μετά το τρίμηνο. (απαραίτητος χρόνος, όπου τα βλαστοκύτταρα αρχίζουν να δρουν).

 

  1. ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΕΦΙΚΤΆ ΜΕ ΤΗΝ 4D HI-DEF VASER LIPO;

Σίγουρα η Πλαστική Χειρουργική σήμερα δίνει οριστική λύση σε σύνθετες και δύσκολες παθολογικές καταστάσεις, αλλά υπάρχουν και όρια. Οι ρεαλιστικές προσδοκίες του/της ασθενούς είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Κατά την κλινική εξέταση διαπιστώνεται το μέγεθος του προβλήματος και συζητούνται τα εφικτά αποτελέσματα, αλλά και οι προσδοκίες του/της ενδιαφερομένου.

 

  1. ΜΠΟΡΕΊ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΈΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΠΈΜΒΑΣΗ;

Στην κλινική μας ClinicofExcellence“Plasis”, υπάρχει η δυνατότητα της VirtualRealityμε το 3D Consultation“3DVectraXT” για πρώτη φορά στην Ελλάδα.  Είναι ένα ρομπότ που αναλύει τρισδιάστατα το σώμα και το πρόσωπο και προσομοιώνει όλες τις πιθανές μετεγχειρητικές αλλαγές. Είναι ένα εργαλείο δουλειάς, καθώς και ο/η ασθενής μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι να περιμένει, αλλά και για μένα να καταλάβω ακριβώς τις επιθυμίες τους.

 

  1. ΤΟΥ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ?

Η κλινικά αποδεδειγμένη δεκαετής πλέον εμπειρία μου, άλλα και συνάδελφοι Πλαστικοί ανά την υφήλιο δημιουργούμε καθημερινά 4DHiDefinitionΛιπογλυπτικές σε μεγάλες ηλικιακές ομάδες. Δίνουμε σοβαρή βελτίωση ή οριστικό τέλος σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση, σε ηλικίες ακόμα και άνω των 40. Σαφώς είναι ένα θαυμάσιο τεχνολογικό επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψιν τις κλασσικές μεθόδους λιποαναρρόφησης. Η εξελιγμένη και ενημερωμένη Πλαστική του σήμερα πραγματοποιεί όνειρα που σε παλαιότερες εποχές ήταν απλά όνειρα.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21