Athens Riviera
210 894 0930
Athens Riviera 210 894 0930
+30 210 8940930

Ιατρικός Τουρισμός/ Ασθενείς VIP

Στην Clinic of Excellence Plasis”, προσφέρουμε τις πιο εξελιγμένες Ιατρικές Υπηρεσίες στην Πλαστική Χειρουργική για να διορθώσουμε ο,τι το πέρασμα του χρόνου μας στέρησε ή η μητέρα-φύση παρέλειψε. Αν επιθυμείτε μία ανανεωμένη φυσική εμφάνιση, θέλετε να διορθώσετε τις ατέλειές σας ή απλά επιθυμείτε να «αναβαθμίσετε» το σώμα σας, η Δρ. Τζαμαντάκη και η έμπειρη ομάδα της, είναι εδώ για να σας προσφέρουν αυτό που επιθυμείτε. Στην Κλινική μας, η φιλοσοφία μας, μας υπαγορεύει να αντιμετωπίζουμε όλους τους ασθενείς μας ως VIP (Very Important People) και να τους παράσχουμε την VIP εμπειρία που επιθυμούν.

Ασθενείς από όλον τον κόσμο, επισκέπτονται την κλινική μας για να προβούν σε χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και στο στήθος, από τη Δρ. Τζαμαντάκη και τον Δρ. Κρασονικολάκη. Αν προέρχεστε από το χώρο του θεάματος, είστε δημόσιο πρόσωπο ή απλά θέλετε να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας, με το VIP PROGRAM, σας παρέχουμε το πιο διακριτικό, πολυτελή, άνετο και ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Πλαστικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Μαστού.

VIP PLASTIC SURGERY ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Εξυπηρετούμε ασθενεί, από διαφορετικά σημεία της χώρας, αλλά και εκτός Ελλάδας. Η κλινική εξέταση από τους γιατρούς μας και η επιλογή της ενδεδειγμένης χειρουργικής επέμβασης, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του δικού σας σώματος, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Ταξιδέψτε για την επίσκεψη και κλινική εξέταση. Ιδανική επιλογή για τους ασθενείς που θέλουν να δουν το γιατρό τους από κοντά και να έχουν προσωπική επαφή με τη Δρ. Τζαμαντάκη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξεταστεί το πρόσωπο/στήθος/σώμα σας στις επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα τρισδιάστατης εικονικής συμβουλευτικής εξέτασης, χρησιμοποιώντας το 3D Vectra XT, με τη χρήση του οποίου θα μπορείτε να έχετε προεπισκόπηση του μετεγχειρητικού σας αποτελέσματος.
  • Ως επιπλέον επιλογή, προσφέρουμε την επικοινωνία μέσω Skype για να συζητήσετε με τη γιατρό τους στόχους σας και να αποφασίσετε ποια προσέγγιση είναι η ιδανική για εσάς.

Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επιλογή σας για να συμβουλευτείτε τη γιατρό, η Δρ. Τζαμαντάκη θα κρίνει αν είστε ιδανική/ός υποψήφια/ός για Λίφτινγκ Προσώπου, Επανόρθωση Στήθους, Βλεφαροπλαστική ή Γλυπτική Σώματος. Η γιατρός θα σας παρουσιάσει την ιδανικότερη επιλογή για εσάς, σχετικά με την επέμβαση, τον τύπο ενθεμάτων, τις διάφορες χειρουργικές τεχνικές ενδεχομένως που δίνει η γυναικομαστίας σας, κτλ. Η γραμματέας της Κλινικής, θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσει σχετικά με την αρχική κλινική σας εξέταση, για το κόστος της επέμβασης και άλλα παρελκόμενα έξοδα, όπως το ξενοδοχείο και άλλες μετεγχειρητικές παροχές.

VIP ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: Διαθέσιμα Πακέτα

Όσον αφορά τη διαμονή σας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα τρία παρακάτω: “King George Hotel”, “Grand Bretagne Hotel” και το “Divani Apollon Pallace & Thalasso”. Το VIP πακέτο περιλαμβάνει όλα τα έξοδα του χειρουργείου και την υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνα από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε. Το ξενοδοχείο και ο τύπος του δωματίου, είναι δική σας επιλογή.

VIP ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: Το Επόμενο Βήμα

Εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσετε με την προτεινόμενη VIP Πλαστική Χειρουργική σας Επέμβαση, ξεκινάει η διαδικασία προγραμματισμού.

  • Επιλογή Ημερομηνίας: η γραμματέας της Κλινικής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες πιθανές ημερομηνίες. Για να μπορέσουμε να κλείσουμε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί, θα πρέπει να καταθέσετε. Μόλις κλείσετε την ημερομηνία που προτιμάτε, θα σας στείλουμε email με όλες τις φόρμες συναίνεσης και οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε πριν από την άφιξή σας. Η ολοκλήρωση την πληρωμή σας, την προηγούμενη ημέρα της επέμβασής σας. Για την απόλυτη εξυπηρέτησή σας, δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
  • 1η Μέρα: Ο προ-εγχειρητικός Έλεγχος και η κλινική εξέταση είναι εξαιρετικά σημαντικά! Ξεκινάμε με ενδελεχή κλινική εξέταση και συνεχίζουμε με επεξήγηση των μετεγχειρητικών οδηγιών για να είμαστε σίγουροι πως θα έχετε μία ταχεία και ασφαλή ανάρρωση. Θα πρέπει να υπογράψετε τις φόρμες συναίνεσης και η γιατρός θα σας εξηγήσει βήμα βήμα όλη τη διαδικασία και θα απαντήσει σε κάθε σχετική σας απορία.
  • 2η Μέρα: Χειρουργείο! Όλες οι προεγχειρητικές εξετάσεις γίνονται την προηγούμενη ημέρα, έτσι ώστε τη συγκεκριμένη μέρα να είστε έτοιμοι για το χειρουργείο. Η Δρ. Τζαμαντάκη και η ομάδα της, χειρουργούν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, κλινική Παλαιού Φαλήρου, επί της οδού Άρεως 36. Η διάρκεια του χειρουργείου ποικίλλει. Συνήθως, επιβάλλεται μία διανυκτέρευση στον χώρο του νοσοκομείου για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλειά σας.
  • Επεμβάσεις χωρίς Διανυκτέρευση: Πολλές επεμβάσεις όπως: Βλεφαροπλαστική, Mini Face Lift, Αυξητική Γλουτών με Υαλουρονικό Σώματος, Μικρή Λιπογλυπτική, Λίφτινγκ με βλαστοκύτταρα από το λίπος σας “Nano Fat Transfer”, ωτοπλαστική, mini κοιλιοπλαστική, διάφορες μικροεπεμβάσεις, γίνονται στο χειρουργείο της κλινικής μας. Κάποιες από αυτές, επιβάλλεται να γίνουν με τοπική αναισθησία, ενώ άλλες και με μέθη. Μετά από λίγες ώρες, είστε έτοιμο να φύγετε σε άριστη κατάσταση, από την κλινική μας.

VIP ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: Ανάρρωση

Ο χρόνος ανάρρωσης ποικίλλει, ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος της επέμβασης (ή των επεμβάσεων) που θα γίνουν. Θα πρέπει να υπολογίσετε την παραμονή σας στην περιοχή της Αθήνας, για 3 έως 15 ημέρες, κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Μπορούμε να σας παράσχουμε έξτρα νοσηλευτική φροντίδα, έναντι έξτρα κόστους. Το Πακέτο VIP περιλαμβάνει όλες τις μετεγχειρητικές επισκέψεις και κλινικές εξετάσεις, προσωπικά από την Δρ. Τζαμαντάκη. Ακολουθώντας τις μετεγχειρητικές οδηγίες, είναι βέβαιο πως θα αναρρώσετε άμεσα και με ασφάλεια και θα μπορέσετε να επιστρέψετε στον χώρο κατοικίας σας χωρίς ενοχλήσεις. Η Ασφάλειά σας και η Υγεία σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια, επιστρέφοντας στον χώρο σας, η Δρ. Τζαμαντάκη και η ομάδα της, θα βρίσκονται δίπλα σας μέσω email, τηλεφωνικής επικοινωνίας, Skype ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Με το πρόγραμμα Πλαστικής Χειρουργικής VIP, θα επιστρέψετε από τις «διακοπές» σας, απόλυτα ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι…

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2108940930 ή μέσω email στο tzamadaki@yahoo.gr

210 8940930 Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21